Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tűzoltók; csak szerintem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tűzoltók; csak szerintem nagyon szexik? Megőrülöööök

Figyelt kérdés
Olyan férfiasak, erősek, el tudok fantáziálgatni :D Főleg mióta egyéb okokból járok a tűzoltóságra és van jópár fiatalabb akikkel már beszéltem azóta még jobban tetszenek :D
2014. júl. 4. 00:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszettek kb 20 éves koromig. Amikor megismertem egyet, aki annyira buta volt, hogy beleborzongok, ha eszembe jut.

És a kedves kollégái is teljesen nullán voltak agyilag, és nem túlzok.

Azóta nem tartom őket szexinek:D

27N

2014. júl. 4. 08:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Csinosak, izmosak, borostásak, feszül az egyenruha...szinte mind szexi, de sajnos elég sokuk butácska! Akikkel beszéltem, sajnos annyi borzalmat átéltek...nem is csodálom, ha kikapcsolt az agyuk!!! Ne akarjon senki megégni!!!!!!!
2014. júl. 4. 11:43
 13/13 anonim ***** válasza:

# 11 / # 12

Az a három tűzoltó, akiket nekem volt alkalmam megismerni közelebbről, nagyon nem a buta / "butácska" kategóriába tartozik - ettől persze másnak még lehet más tapasztalata.

Annak meg nem hinném, hogy bármi köze lenne az értelmi képességeikhez, hogy milyen borzalmaknak voltak szemtanúi. Vannak olyan helyzetek, amikor olyat élnek át, ami után pszichológus foglalkozik velük, hogy segítsen feldolgozni nekik, amit láttak és átéltek.

(Érdekes módon sokat közülük nem a tűzesetek viselnek meg legjobban, de ezt inkább nem részletezném, mert eredetileg vidámnak indult a téma.)

Maradjunk annál, hogy erősek, izmosak, férfiasak, bátrak, szexisek, és jól áll rajtuk az egyenruha. :-)

És van egy ilyen oldaluk is:

http://www.youtube.com/watch?v=CjB_oVeq8Lo

2014. júl. 4. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!