Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit gondoljak magamrol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit gondoljak magamrol?

Figyelt kérdés

Van olyan napom,hogy vagy 5 lánytol megkapom azt, hogy helyes,nagyon helyes...szėp vagyok.

De van olyan, hogy zsinorban 3 lánytol ezt kapom" Nem vagy csunya,de nem vagy az esetem,nem tetszel...

Most mit higyjek magamrol... egyik nap azt gondolom jo pasi vagyok, másik nap pedig azt, hogy egyedül fogok megdögleni.

A vėlemėnyeket a valo ėletben kapom.

Fiu vagyok.

2014. júl. 3. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek bejössz, van akinek nem. Mint a legtöbb ember. Tanuld meg, fogadd el.
2014. júl. 3. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nem tetszhetsz mindenkinek..te jó ég.
2014. júl. 3. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A második esetben sem azt mondják, hogy ronda lennél. Azt mondják nem vagy csúnya, tehát átlagosan vagy talán még jól is nézel ki, de valamiért annyira nem fogod meg őket. Nem tetszhetünk mindenkinek. Ne csak a rossz dolgokra emlékezz. Te mit gondolsz ha belenézel a tükörbe? NE akarj megfelelni mindenkinek, mert úgysem fogsz tudni...
2014. júl. 3. 19:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Talán nem kellene hirdetned magadat, hanem kapcsolatot kellene épitened.
2014. júl. 3. 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Szóval ezért egyedül fogsz megdögleni. :) Kérdezz már meg olyan fiúkat/lányokat ők mit éreznek, akiknek napi/heti szinten a képükbe mondják hogy ronda és semmire se való. ( Hallottam ilyenről, de én nem ilyen vagyok mielőtt valaki letámadna)
2014. júl. 3. 19:45
 6/9 A kérdező kommentje:
De ėn halamas maximalista vagyok.
2014. júl. 3. 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Úgy viszont nehéz lesz kapcsolatot kialakítani.
2014. júl. 3. 19:55
 8/9 A kérdező kommentje:
De ėn mindenben maximalista vagyok...vagyis csak abban ami ėrdekel.
2014. júl. 3. 19:57
 9/9 Ramcsiii ***** válasza:

Ha az egyik lánynak a kék szeműek jönnek be a másiknak pedig barna,akkor egyik szemed ilyen a másik olyan szinű lesz?

Hát a való életben senkinek sem egyforma a stilusa,valakinek a pop valakinek a rock jön be! Ez is épp olyan..Nem lehetsz elég jó senkinek!Csak ha rád talál valaki,annak leszel majd a tökéletes! Minek akarsz Mindenkinek tetszeni,ha elméletben tudnod kellene,hogy ez lehetetlen!!

2014. júl. 3. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!