Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit gondoljak magamrol?
Van olyan napom,hogy vagy 5 lánytol megkapom azt, hogy helyes,nagyon helyes...szėp vagyok.
De van olyan, hogy zsinorban 3 lánytol ezt kapom" Nem vagy csunya,de nem vagy az esetem,nem tetszel...
Most mit higyjek magamrol... egyik nap azt gondolom jo pasi vagyok, másik nap pedig azt, hogy egyedül fogok megdögleni.
A vėlemėnyeket a valo ėletben kapom.
Fiu vagyok.
Ha az egyik lánynak a kék szeműek jönnek be a másiknak pedig barna,akkor egyik szemed ilyen a másik olyan szinű lesz?
Hát a való életben senkinek sem egyforma a stilusa,valakinek a pop valakinek a rock jön be! Ez is épp olyan..Nem lehetsz elég jó senkinek!Csak ha rád talál valaki,annak leszel majd a tökéletes! Minek akarsz Mindenkinek tetszeni,ha elméletben tudnod kellene,hogy ez lehetetlen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!