Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mit gondoljak...

Szerintetek mit gondoljak magamrol?

Figyelt kérdés

Vannak akik aztmondjak nagyon szep.az arcom masok szerint meg csunya.Rohadtul megoszti fejem lehet,ezert nem tudom mit higyjek magamrol...vagyis ha most oszintenek kene lennem akkor aztmondanam hogy inkabb szep fele hajlok de nem vagyok biztos benne.Volt hogy utcan mentek mellettem es fel fullel hallottam hogy "uristen milyen szep mar".De mondtak mar azt is hogy ronda fejem van.Ilyenkor mi a fszt kene hinnem???

17/l

2012. dec. 1. 23:14
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

*megoszto

Bocs telorol vagyok...

2012. dec. 1. 23:16
 2/20 anonim válasza:
Rakj fel egy képet, látatlanba senki nem tudja megmondani.
2012. dec. 1. 23:18
 3/20 Solarian ***** válasza:
Sztem privátolj egy képet, és megmondom. Amúgymeg az hogy ki mit tart szépnek, az teljes mértékben individuális.
2012. dec. 1. 23:21
 4/20 anonim ***** válasza:
ja sztem is
2012. dec. 1. 23:22
 5/20 A kérdező kommentje:

Ide nem merem kitenni....irnatok privatba??

Mert friss vagyok itt es.csak.5 percenkent enged valaszolni......

2012. dec. 1. 23:22
 6/20 anonim ***** válasza:
Rakj fel vagy küldj magadról képet. Anélkül nem lehet mit mondani. Mindenkinek más a szép. Vedd döntőnek a mi véleményünket :)
2012. dec. 1. 23:24
 7/20 anonim ***** válasza:

Akkor van csak baj, ha ilyeneket hallasz:

"A Te arcod csak anyádnak tetszik".

Amíg ezt nem hallod addig nincs nagy baj.

2012. dec. 1. 23:25
 8/20 anonim ***** válasza:

Küldj egy képet, kíváncsi vagyok.

20F

2012. dec. 1. 23:26
 9/20 A kérdező kommentje:
tudom hogy mindenkinek mas tetszik,de ha valaki tenyleg szep akkor azt mindenki látja nem?
2012. dec. 1. 23:27
 10/20 HalkHogen ***** válasza:
Nem. Szerintem nincs olyan ember, aki mindenkinek tetszik. Küldj egy képet privátban, kíváncsi vagyok rád.
2012. dec. 1. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!