Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hónapok óta fenn vagyok a...

Hónapok óta fenn vagyok a Facebook-on és ketten jelöltek be. Mit gondoljak erről? Mit gondoljak magamról?

Figyelt kérdés

A dolog azért érdekes, mert olyan egyedi vezetéknevem van, hogy ha valaki csak a nevem tudja és semmi mást rólam, ezt beírja a keresőbe, az első találat én vagyok-nincs is más ilyen névvel. Kb. 2 mp alatt rám találhat bárkit ha akar.

Elhatároztam: én senkit be nem jelölök, de ha valaki engem bejelöl az visszajelölöm (ha ismerem). Hát kb. 6 hónap alatt kettő ember akadt.

2013. márc. 24. 09:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ezek szerint nem vagy egy népszerű egyén,
2013. márc. 24. 09:36
 2/14 A kérdező kommentje:

igen, csak a dolog azért érdekes, mert egy csomóan mondták már: kár, hogy nem vagyok fenn a faszbúkon, mert ha fen lennék, ezt küldenék át, meg azt küldenék át, írtak volna levelet stb.

hát most fenn vagyok. itt az alkalom. és tessék...

2013. márc. 24. 09:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy keresnek téged, keress te és jelöld be, ha akar akkor elfogadja a jelölésed
2013. márc. 24. 09:41
 4/14 A kérdező kommentje:
ja és a családomat nem is említettem: gyakorlatilag mindenki fenn van. ezek szerint a saját családom is magas ívből tojik rám...
2013. márc. 24. 09:42
 5/14 A kérdező kommentje:

na most ez hülyeség. ugyanannyi erővel amennyivel én kereshetem őket ők is kereshetnének engem, nem?

nekik mennyivel több energia/idő ez mint nekem?

épp annyi se több se kevesebb

>>>

Nem biztos, hogy keresnek téged, keress te és jelöld be

2013. márc. 24. 09:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Azért nem kíváncsiak rád mert te egy ilyen "nekik mennyivel több energia/idő ez mint nekem? " ember vagy.

Ha megtanulod az önzetlenséget több igaz barátod és a családi kapcsolatod is boldogabb lesz.

2013. márc. 24. 09:57
 7/14 A kérdező kommentje:

és azt melyik iskolában tanítják? cím? megyek oda és beiratkozom.

és mi a garancia, hogy ha "megtanultam" bármi is változik?

mert ha semmi garancia nincs akkor helyből felejtős.

Ha megtanulod az önzetlenséget

2013. márc. 24. 10:00
 8/14 A kérdező kommentje:

ja egy érdekesség: hallottam már olyat (a hátam mögött persze, még véletlenül se szemtől szembe) hogy X ember be akart jelölni, de "nem mert".

nem mert? mitől félt vajon? hogy helyből agyonlövöm? ráküldöm az IRA-t? vagy mitől félt?

2013. márc. 24. 10:02
 9/14 Lajos54 ***** válasza:
Ha így állsz hozzá a kérdéshez, ne csodálkozzál. Ez körülbelül olyan, mint ha valamelyik ismerősömet letolom, hogy már egy hónapja nem hívott fel. A facebook, akár a telefon, kétirányú.
2013. márc. 24. 11:38
 10/14 A kérdező kommentje:

hm.

és ha én elkezdem jelölgetni a madarakat (vagyis én végzem a tevékenységet) akkor hogyan teljesül a "kétirányú" kritérium?

ez bizony egyirányú dolog.

A facebook, akár a telefon, kétirányú.

2013. márc. 24. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!