Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hónapok óta fenn vagyok a...

Hónapok óta fenn vagyok a Facebook-on és ketten jelöltek be. Mit gondoljak erről? Mit gondoljak magamról?

Figyelt kérdés

A dolog azért érdekes, mert olyan egyedi vezetéknevem van, hogy ha valaki csak a nevem tudja és semmi mást rólam, ezt beírja a keresőbe, az első találat én vagyok-nincs is más ilyen névvel. Kb. 2 mp alatt rám találhat bárkit ha akar.

Elhatároztam: én senkit be nem jelölök, de ha valaki engem bejelöl az visszajelölöm (ha ismerem). Hát kb. 6 hónap alatt kettő ember akadt.

2013. márc. 24. 09:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha te nem jelölsz be senkit, hogyan várod el hogy téged bejelöljenek?
2013. márc. 24. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Olvasva az előző írásaidat nem csodálkozom, hogy nem keres senki.
2013. márc. 24. 17:01
 13/14 A kérdező kommentje:

várja el a halál.

csak érdekesnek tartom hogy egy csomó ismerősöm tépi a pofáját hogy nem vagyok fenn a faszbúkon pedig ha fenn lennék akkor ez meg az lenne, ezt meg azt küldene..

aztán regisztrálok, és ... ennyi. na most lehet írni nekem. persze most már hogy lehet senki se akar.

bezzeg míg nem lehetett addig akart volna!

barmok tömkelege. (=tömkeleg: igen, ezek lennének az ismerőseim)

>>>>

hogyan várod el

2013. márc. 24. 18:27
 14/14 A kérdező kommentje:

!!!!

ember gondolkozz már!

ha az egyik fél arra vár hogy a másik jelölje, és a másik arra hogy az egyik jelölje... akkor ebből vajon mi sül ki?

gondolkozni kéne!

>>>>

Ha te nem jelölsz be senkit, hogyan várod el hogy téged bejelöljenek?

2013. márc. 24. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!