Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el anyának, hogy randim lesz egy fiúval?
Ma elhívott egy fiú találkozni, aki egy másik városban lakik. Én mennék, mert ott több a lehetőség, mint ahol én lakom, de anyának nem merek szólni róla, mert félek, hogy kiabálni fog vagy valami hasonló. Soha nem volt még barátom.
18/L
Már nagy vagy. :)
Szépen,határozottan.
így: Anya! Ma este randim lesz egy sráccal, majd jövök! :D
Nagykorú vagy, azt csinálsz amit akarsz! :)
Elmondták, pl: pont így ahogy az utolsó. :)
Lehet idegelni: anyut majd reggel jövök :)
(tréningezd anyukádat, mert ha így marad zéró lesz a nemi életed, az meg nem jó)
A legjobb az lenne, ha a srác érted jönne, és haza is vinne, anyud akkor megnézhetné a srácot és az megnyugtatná.
Az pl. nem stílusos ha a srác a lakhelyéhez közeli helyre beszéli meg úgy a randit, hogy neked oda-vissza több órát kell utaznod.
Szerintem anyukád örülne, ha beavatnád egy ilyen nagy dologba. Menj oda hozzá, kuncogjál, csillogtasd a szemed (:D), és mondd neki: "Anya, kééépzeld...... Elhívott egy fiú randizni! Istenem, úgy izgulok! Neked milyen volt az első randid? És mit vegyek fel? JAJ SEGÍÍÍTS!"
Ez azért lenne így jó, mert anyukád értékelné, hogy kikéred a véleményét, plusz látná, hogy boldog vagy, és ha nem egy szívtelen sárkány, nem fogja letörni a lelkesedésed. Ha pedig eszébe juttatod az első randiját, azzal eszébe juttatod azt is, hogy egyszer neki is volt első randija, és disznóság lenne, ha ettől megfosztana téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!