Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyának hogy mondjam, hogy egy fiú elhívott egy közeli városba mozizni?
Cső muter. Megyek sétálok egyet a másik városba...a moziba...egy sráccal...szóval majd jövök szia.
szerintem hozd fel neki, hogy jól tanulsz, és már elég idős vagy hozzá, szeretnél elmenni egy fiúval moziba. Szerintem ennyi elég nem kell magyarázkodni:)
Én is ilyen helyzetbe kerültem pár napja. Nem tudtam hogyan mondjam el anyának, mivel nekem se volt még barátom, ez lett volna a legelső randim. És végül hazudtam neki, hogy egy barátnőmmel találkozom, és moziba megyünk. Nem tanácsolom, hogy hazudj. Bár én a srácot már ismerem egy ideje, osztálytársam, de csak most kezdtünk el beszélgetni, így hívott el moziba. De igazából ez nem randi volt, csak egy program. Mondta is, hogy ő most nem akar kapcsolatot, amit sajnálok...:D Még fel is mentünk hozzájuk, tökre paráztam hogy mi lesz, meg mondom ha ezt anya tudná... De semmi olyat nem akart tőlem, csak beszélgettünk. Mivel rosszul sült el a dolog, örülök hogy nem mondtam anyának:"randim lesz!". Mert most mesélhetném neki is nagy csalódottan, hogy semmi se volt. Szerintem mond el neki az igazat, hogy randira hívtak, el szeretnél menni, mond meg hogy mikor fogsz hazaérni, és hívni fogod, hogy élsz még, meg stb. Vagy mond azt, hogy egy barátnőddel mész moziba. De nem ajánlom, hogy hazudj.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!