Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány barátom és elhivott bulizni. (? )
Az a helyzet h van távkapcsoaltban élek párommal és ritkán tudunk találkozni. Ez a bizonyos lány barátom szintén távkapcsolatban él. Barátok vagyunk és nem akarun kegymástol többet. Ő most elhivott bulizni magával. Barátnőmmel megbeszéltem azt mondta nyugodtan mert tudja h csak barátokvagyunk és bizik bennem. Ő is megbeszélte ugyan ez.
A kérdésem az lenne h ha tánc részre gondolok akkor nem tudom hogy viszonyuljak hozzá. Eddig csak ugy volt h olyan csajjal táncoltam akivel kavartam. Szoval volt egymashoz simulas tapi stb...
Viszont barátként még nem kisértem csajt buliba nem tudom hogyan kéne viszonyulnom. Ha pl ő kezdeményezi akkor hagyjam mert ugyis csak tancolunk? Vagy amig a tancnal nem megyünk tovabb addig ugyis mind1? (Nem áll szándékomban vele kavarni..Nem is vonz igazábol.
19F
Addig menj el, amitől fordított esetben (barátnődet látván) nem kapnál infarktust.
Ha jóleső látvány lenne, ahogyan egy pasival táncikál, aki közben tapizza - hát tedd Te is ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!