Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott hozzájuk mozizni. De félek elmenni, vagy túlreagálom?
Figyelt kérdés
Decemberbe leszek 15(szóval még jó soká)a fiú pedig 18 lesz most agusztusba.Kb. 2 éve találkoztunk először,már akkor összeakart velem jönni,de aztán nem lett semmi belőle.Meg is szakadt a kapcsolat,de most újra jelentkezett.Megkérdeztem,h ilyen hirtelen,és azt mondta h mindig ott voltam a fejében,de telt vele is az idő,de nagyon sajnálta h akkor nem lett több azzal a lánnyal akitől sokkal többet szeretett volna mint barátság,és rám gondolt.És elhívott hozzájuk filmet nézni,de félek elmenni,mert egyik barátnőmtől még régebben msn-en olyanokat kérdezgetett h szűz-e még.Meg mástól is hallottam már ilyesmit.De tőlem nem,velem nagyon rendes meg normális.Lehet h kicsit túlreagálom de akkor is félek elmenni,nehogy "letámadjon"....Szerintetek?2009. júl. 2. 21:07
1/6 anonim válasza:
Hát szerintem ha amúgy nem jártok, akkor még ne menj fel hozzá. Nemcsak azért, mert esetleg letámadna (tegyük fel, hogy nem), hanem hogy lássa, hogy nem ugrasz minden csettintésre.
2/6 anonim válasza:
Szerintem se menj fel hozzá, találkozzatok egy semleges helyen.
3/6 anonim válasza:
Ha szeretnél vele találkozni és tetszik a filmnézés gondolata de tartasz attól, hogy letámadna, mondd meg neki, hogy inkább nézzétek meg a legújabb filmet a moziban, és ne nála. Ott szinte biztos, hogy nem témadna le és sokat leszűrhetsz a viselkedéséből.
4/6 A kérdező kommentje:
Kb.én is így gondoltam,köszönöm a válaszokat,csak h tálaljam neki?Nem lenne jobb ha nem nálad hanem inkább moziban néznénk meg egy filmet?Te h gondolod? vagy micsodát??
2009. júl. 2. 23:24
5/6 anonim válasza:
"Menjünk inkább moziba, olyan rég nem voltam már." Mondjuk így.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm(=
2009. júl. 3. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!