Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el anyának?
Ez roppant becsulendo, hogy ennyire oszinte akarsz lenni anyukaddal, es tedd is. De hidd el, ilyen csippcsuppsagok, mint a borotvalkozas nem tartozik ra. Elmesz veszel szepen egy olcso kis borotvat a zsebpenzeden (eldobhatosat, az nem akkora nagy osszeg), es megborotvalkozol, ha megakarsz.
Szexualis eletet se akkor kezdj, ha anyukad megengedi, hanem ha testileg es lelkileg is keszenallsz, es van megfelelo partnered is, aki vigyazni fog rad.
Hány éves vagy? Fiú-é vagy leány? Ha 13 vagy 15 vagy azt tanácsolom még ne szexelj én nagyon megbántam...
22/N
ma 23:21
Amikor anno volt 15 éves korú barátnőm, akkor ő már borotválta és az anyukája semmit nem szólt bele, vagy ha beszólt volna, akkor barátnőm határozottan megmondta volna, hogy borotválom és kész. Pont.
Elregélem nálunk hogy ment ez az egész.
1.Muter nem volt megkérdezve,hanem magától levette,hogy a kicsi fia borotválkozik.
2.Semmi köze nem volt ahhoz mikor kezdtem élesben cserkészni.
3.Szőrösségem tekintetében BARÁTNŐM volt hisztis,nem pedig BARÁTOM!!!:)
Most nem azé de mi köze hozzá ? Am meg hogy akarod ?
- Szia anya . Nagyon jol áll rajtad ez a ruha mellesleg leborotválhatom a pinámat mert szerintem akkor a pasim jobban fog tudni megbaszni .
Vagy hogy ?? Fürdéskor leborotválod . Aztán azt mondod hogy buliba mész . De ha csak a pasid miatt akarod akkor ne tedd . Ha valakinek akkor a pasidnak mindegy kell hogy legyen . Az exemre emlékeztetsz . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!