Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13éves lány 17éves pasival. Hogy mondjam el anyának?
Szia!
Szerintem a korkülömbség egyátalán nem számít...az én barátommal ugyanennyi és nagyon jó megvagyunk! :)
Szerintem ha jófej szüleid vannak, egyszerűen annyit kell mondanod, hogy szerelmes vagy és csak mesélsz róla! Ennyi :)
Hát csillagom, ülj le anyukáddal szembe, mond meg neki, hogy nagyon szerelmes vagy, viszont ő 17 éves. Elmondja a véleményét, de eltiltani nem fog egészen addig, amíg nem romlik a tanulmányi átlagod, nem fordulsz ki magadból.
Tapasztalatból mondom, legyen annyi eszed, hogy nem fekszel le vele az első hónap után.
így van,mert te már rögtön análba nyomod,meg gruppen,meg ami bejátszik:D
Oda mész anyukádhoz és elmondod Neki,hogy mi a helyzet.Ennyire egyszerű a dolog:)
1 hét után csókolóztok
nem hiszem, hogy túl sokat várna a többire
mond el nyugodtan anyukádnak, biztos hogy nem fog semmi sértőt mondani,lehet h még örülni is fog neki hogy te mondod el, és nem mástól tudja meg.
vagy esetleg már elmondtad?:D
majd írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!