Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 13éves lány 17éves pasival....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13éves lány 17éves pasival. Hogy mondjam el anyának?

Figyelt kérdés
Most biztos éretlennek találtok.De ez tényleg szerelem, ahogy a Nagykönyvben meg van írva.1 hete vagyunk együtt, a fiú nagyon kedves és gyengéd velem,már megvolt az első csók is. Én ismerem és tudom hogy nagyon szeret de ezt anyának már nemtudnám így elmondani. Lehet eltiltana, és akkor nem lehetünk együtt, akkor így még mindig jobb. Nagyon szeretem. Kérlek adjatok tanácsokat, de ne olyanokat hogy: Menj legozni, meg Pedomaci. Tudom nagy a kor különbség. De ez szerelem.Tudom , éérzem.
2010. nov. 14. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg azért tetted fel ezt a kérdést mert valahol te is érzed hogy ez nem normális dolog.
2010. nov. 21. 13:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagy a korkülönbség és ha anyukád megbízik benned, akkor nem lesz gond :)esetleg felhívhatnád valamikor miután anyukáddal ez megbeszélted hozzátok, hogy lássa anyukád, hogy komoly a dolog :)
2010. nov. 21. 14:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Mondd el nyugodtan anyukádnak, maximum feljelentik a srácot, mivel még nem vagy 14! Huj de jó lesz az, a pedokat szeretik a rendőrök (seggberakni gumibottal).
2010. nov. 23. 11:15
 14/15 anonim ***** válasza:
én 13 voltam amikor megismertem egy 18 éves srácot... már 2 éve együtt vagyunk. nagyon szeretjük egymást, és még soha meg sem fordult a fejünkben a szakítás =D nagyon boldogok vagyunk együt. szóval a saját példámat nézve nem lesz komolyabb baj (ha a fiu tényleg olyan kedves ahogy leírtad, és vigyáz rád). És nekem az anyukám volt az első aki megtudta. és nagyon jól fogadta.
2010. nov. 23. 14:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Én 14 éves vagyok és egy 18 éves srác tetszik. Én is azon gondolkoztam, hogy ha összejövünk, mit mondok anyunak, mert hát mégis csak nagykorú meg minden... de szerintem ha nem változol meg, és rendesen tanulsz nem tilt el
2010. nov. 23. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!