Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 14 éves lány vagyok és nem tudom hogy mondjam el anyának hogy van barátom. Mit mondjak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 19:59
3/18 anonim válasza:
Anya, szeretnék neked elmondani a fontos dolgot
xy helyen találkoztam egy fiúval, nagyon megtetszett, aranyos, rendes fiú. Szeretném ha nem elleneznéd a kapcsolatunkat, és örülök h meghallgattál :)
6/18 anonim válasza:
Anyu van 1 pasim! egye fenne néha kölcsön adom neked csak ne hari!! :D bocsika!
hát valahogy csak mond meg neki!
7/18 anonim válasza:
Idösanyám, van egy gálánt úriembör, oszt udvarógat.
9/18 anonim válasza:
Nem azé de minek kell bejelenteni?:D Én csak akkor beszélek amikor kérdeznek :D De am minden lány ilyen
10/18 anonim válasza:
Ha az egyenes közlés nem megy, vagy attól félsz, ez rosszul fogja őt érinteni, ne is rohand le vele egyszerre, előbb csak utalgass, hagyj valami jelet, amiből már nem lesz túl meglepő, ha elmondod. Vagy talán még jobb, ha előbb kérdezgeted arról, ő hogy tudott bevallani bizonyos dolgokat a szüleinek annakidején, hogy volt az első szerelme. Vagy ha nálatok olyan a családi hangulat, egy kedves kis üzenetben írásban is közölhetnéd vele. Én sem voltam bajnoka a témának gyerekkoromban, csak ne hagyd, hogy az előttem válaszolók elvehessék a kedved és a bátorságod a beszélgetéstől! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!