Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én egy 14 éves lány vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy 14 éves lány vagyok és nem tudom hogy mondjam el anyának hogy van barátom. Mit mondjak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 19:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%
idösanyám, bikám van óheee
2010. márc. 8. 20:34
 12/18 anonim válasza:

ha kisaranyosnak akarsz tűnnik,akk csak simán kezdj bele,h anyu,képzeld el.....

azt ez jó,nem?

2010. márc. 8. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Miért kellene elmondanod? Nem rá tartozik. Azzal jársz akivel akarsz. Hogyha majd pár év múlva ott tart a dolog hogy már télleg komolyan gondoljátok, tervezgetitek a jövőtöket, akkor ráérsz bemutatni. Ha már biztos hogy Ő az Ő... addigis az ilyen sima járásokat már miért kéne elmondani anyádnak? Ez természetes dolog hogy egy lánynak van fiúja, semmi köze ehez anyádnak.
2010. márc. 8. 21:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem eddig két barátom volt, egyiket sem mondtam:D Amúgy is folyton faggatnak az ilyesmikről, úgyhogy hamar kibukott a dolog. Szerintem te se rohand le őt. Bár ha szeretnéd neki elmondani, leülsz elé mosolyogva, és elmeséled a dolgot. Nem olyan nagy ördöngösség ez:)

17/L

2010. márc. 8. 21:14
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
azert 14 evesen szerintem el kellene mondanod anyukadnak es jarj hozza, akkor is ha kerdeseid, panaszaid vannak az emlosok parzasa teren ( b@szaskor )
2010. márc. 8. 21:24
 16/18 anonim ***** válasza:

először beszélj anyuddal a fiúról hogy milyen rendes, és kedves hozzád, és megtetszett.

utánna kb. egy hét múlva már ha megmondod nem lesz annyira "meglepő"

2010. márc. 9. 15:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Az első barátom 15 évesen volt. Egy koncerten jöttünk össze.

Másnap meséltem a koncertről és azt is hozzátettem, hogy egy fiúval voltam.

Szerintem az a legfontosabb, hogy természetesen beszélj róla. Nyugi nem lesz semmi gáz. Anyunak az volt a reakciója, hogy már várta, hogy mikor jelentem be.

2010. márc. 9. 16:30
 18/18 anonim válasza:
Most nem az hogy mi köze van hozzá de én minden elmondok az anáymnak. És nem lihegi túl a dolgot de azért szereti tudni hogy ki az és úgysem tudna eltiltani tőle. Szerintem is mondd el neki
2010. márc. 10. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!