Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15éves fiu vagyok a barátnőm 14éves! Rendszeresen szeretkezünk napi 2-3alkalommal. Multkor kipróbáltuk csa hogy milyen érzés gumi nélkül! 6x rakhatam bele nem élvezm bele és utána lefekudtunk rendesen gumival! Szerintetek rhes lett vagy nem? :l
Falusiak vagytok ugye?Amiket a kérdésed után leírtál az mind szép és jó, biztos aranyosak lehettek de bárcsak ne lennétek ennyire buták is! Mielőtt elkezdtétek volna csinálni utána kellett volna nézni a dolgoknak! Gumi nélkül sosem szabad csinálni, hiába nem élvezel el benne, mert bármikor baj történhet.MINDIG használj gumit,mert szerintem nem hiányzik nektek utána a sok idegeskedés és az sem hogy ilyen fiatalon rontsátok el az életetek.
Szóval MINDIG védekezz!
Amúgy csak kiváncsiságból, hol oldjátok meg az együttléteket?Elszöktök valahova? Nyugi nem rosszindulatból kérdezem,csak én is vidéki vagyok és érdekel:D
A barátnőd volt a hülye, hogy engedte.
3 éve élek rendszeres nemi életet a barátommal, és soha nem szexeltünk még védekezés nélkül és tudod miért? Mert nem akarunk gyereket. Kevés az esélye de megvan rá.. főleg, hogy 5x elkövettétek még utána. Szüleitek tudnak róla ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!