Ma mikor neki álltam masztizni egy zsebkendővel elkezdtem igatni a makkom. (érzékeny a makkom) Jó érzés volt. Aztán utána rendesen kivertem, és a végén láttam, hogy van egy pár iciripiciri csöpp vér a makkomon. Többi lennt?
Kicsit kemény voltál hozzá .A jó érzés közepette nem is érezted ,hogy nagyon vékony bőr meg is repedhet .
Mossad meg ,kenjed be neogranormonnal,már ha van otthon.
Hány évesen hajtottad végre ezt az akciót,hogy ilyenre nem gondolsz.
vagy oda került pár szőrszál ami elvágta
leirásod alapján én erre tippelnék
milyen zsepi volt?
papír, anyag?
életemben vertem már zsepibe párszor, durván és finoman is, de még soha nem vérzett
majd begyógyul
persze, ne maszturbáljon, meg ne is pisiljen pár napig, igaz?
maszturbálj nyugodtan, max ha fáj abbahagyod
ha szőröd el tudja vagni a makkod, akkor azt meg vágd vissza
akár ollóval de még jobb ha hajnyiróval de úgy hogy rajta van a műanyag előtét, nehogy megvágd magad
talán mert ha megvágta a húgycsőve végét vagy mellette a makkját akkor csípni fogja neki a pisi
igaz nem irta hol van pontosan
de mivel 14 éves fiatal, gyorsan regenerálódó teste van, az iciripiciri (annyira aranoyos hogy ezt irta, de ez mot mindegy :) sebe mára már be is gyógyult. nem kell emiatt napokig várnia
ha meg mégsem akkor mint írtam is, fájni fog neki, és abbahagyja úgyis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!