Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után magyarázza már meg nekem egy nő, hogy ebben milyen logikát vél felfedezni!?
Amikor 5ezer érv szól mellettem,hogy miért engem válasszon,más mellett pedig csak 1,hogy szerelmes! Akkor is őt választja helyettem.
Létezik egyáltalán olyan nő,aki képes racionális döntést hozni ilyen esetben,függetlenül attól hogy mit érez?
Azért én kíváncsi volnék, az az 5 ezer érv kinek az érve....mert attól, hogy te úgy gondolod, attól még lehet, hogy a lány 2-3 érven kívül többet nem lát.
Nézd, mindannyian úgy gondoljuk, hogy intelligensek,humorosak, kedvesek és szexik vagyunk, de......nem mindenki az mindenki számára.
A szerelem a legfőbb érv. Én nem a reménytelen szerelemet választottam 12 évvel ezelőtt (és az tényleg reménytelen volt, tehát logikus volt a döntésem) és most váltam el a tökéletesen logikus döntésemtől. Nem éri meg. Ha jön a szerelem add meg magad, akkor is ha fáj! Erről szól az élet! F@ck logic, viva l'amore!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!