Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után magyarázza már meg nekem egy nő, hogy ebben milyen logikát vél felfedezni!?
Amikor 5ezer érv szól mellettem,hogy miért engem válasszon,más mellett pedig csak 1,hogy szerelmes! Akkor is őt választja helyettem.
Létezik egyáltalán olyan nő,aki képes racionális döntést hozni ilyen esetben,függetlenül attól hogy mit érez?
Létezik. De boldog nem lesz tőle, az biztos.
Tegyük fel, hogy te szerelmes vagy egy nőbe, de van egy másik, aki mellett minden racionális érv szól, sokkal jobban illene hozzád "5ezer" dologban. Akkor te a másodikat választod?
Csak az számít mit érzel..
ha nincs meg a kémia akkor veszett ügy...
Én se választanék olyan nőt aki mellett 5000 érv szól,ha nem szeretem..
Hosszú távon mindenképpen az okos döntés éri meg,akárhogy nézzük!És valóban nem fogod megbánni.
Ha elmúlik a reménytelen szerelem,mindenki belátja,hogy mekkora időpazarlás volt,rossz kedvvel és szenvedéssel kombinálva.
JA, te is úgy választod a lányt, hogy hosszú távon jó befektetés legyen?
Lehet, ezért nem akart veled lenni tán?... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!