Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után magyarázza már meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után magyarázza már meg nekem egy nő, hogy ebben milyen logikát vél felfedezni!?

Figyelt kérdés

Amikor 5ezer érv szól mellettem,hogy miért engem válasszon,más mellett pedig csak 1,hogy szerelmes! Akkor is őt választja helyettem.

Létezik egyáltalán olyan nő,aki képes racionális döntést hozni ilyen esetben,függetlenül attól hogy mit érez?

2014. júl. 1. 18:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltál még szerelmes, igaz? :)

A szerelem egy jó érv. Ugyanis nyilván nem véletlenül szeretünk bele abba, akibe.

Főleg, ha még valaki nagyon fiatal nehogy már inkább érvek alapján válasszon párt!

A szerelemnek senki életéből nem szabadna kimaradni. Én is szerelemből választottam a férjem és nem bántam meg.

Nem is tudnék olyannal élni, akit testem-lelkem nem kíván.

35/N

2014. júl. 1. 18:51
 12/35 anonim ***** válasza:
HA elmúlik a reménytelen szerelem, az UTÁN majd választok, esetleg racionálisabban... de addig nem, mert nem tudnék mással lenni, amíg xy-t szeretem. Ezt hűségnek hívják, méghozzá önmagunkhoz is így maradunk hűek.
2014. júl. 1. 18:51
 13/35 LeftBehind ***** válasza:

Nincs értelme és annak sincs hogy logikát próbálj keresni benne. Én is ismerek olyan kedves, szép, aranyos csajt akinek a csávója egy igazi beképzelt alkoholista barom, mégsincs az az isten hogy otthagyja mert "szereti"

Üdv! Mi az emberiség vagyunk, ez pedig itt a Jackass!

2014. júl. 1. 18:53
 14/35 anonim ***** válasza:

a reménytelen szerelemre nem érdemes alapozni...

a szerelemre igen:D

te is az alapján keresel párt, hogy mi éri meg? na ne röhögtess:D

2014. júl. 1. 18:56
 15/35 A kérdező kommentje:

Mielőtt bárki belém kötne..Voltam már szerelmes többször is,mindig reménytelenül,tudom milyen érzés amikor senki mást nem akarsz,csak őt,de logikusan végiggondolva sem tűnt hülyeségnek,mert nem csak a szerelem volt meg,szerettem emberileg is,felnéztem rá,tiszteltem.

Ha valakit szeretek, annak oka van,és logikusan megtudom magyarázni,és nagyon sok mindennek kell megfelelnie annak a lánynak,mert olyan igényeim vannak,amiket már szinte lehetetlen teljesíteni.

Ha fordított esetben mondjuk egy nő rajongna értem,szeretne engem,és én is kedvelem,akkor nem utasítanám vissza,még akkor sem ,ha netán lenne egy reménytelen rózsaszín köd előttem valaki más miatt,ami úgyis elmúlik elég hamar,hiszen tudom hogy reménytelen,tudom hogy elmúlik,és hülyeség,akkor miért pazaroljak rá energiát,miért legyen rossz kedvem ha itt van valaki akivel boldog lehetnék??!!

2014. júl. 1. 19:04
 16/35 anonim ***** válasza:

buta vagy

azt hiszed, hogy a szerelem nyom nélkül eltűnik? ha két ember belevág egy szerelem alapú kapcsolatba, akkor sok "neméri meg" különbséget egymáshoz tudnak igazítani.. úgyhogy mikor elmúlik a rózsaszín köd, már nagyonis "megéri" nekik

és ezt nem csak a nők csinálják így! mindenki így csinálja, aki boldog akar lenni, nem pedig elégedett!

2014. júl. 1. 19:11
 17/35 A kérdező kommentje:

"A reménytelen szerelemre nem érdemes alapozni" de ők mégis erre alapoznak nem ritkán!

Nem véletlenül írtam oda hogy "5ezer érv szól mellettem"

Vagy az még nem elég reménytelen? :D

2014. júl. 1. 19:12
 18/35 A kérdező kommentje:
Imádom az "azt hiszed hogy.." kezdetű mondatokat :) Honnan tudod hogy mit hiszek?
2014. júl. 1. 19:14
 19/35 anonim ***** válasza:

mit értesz te reménytelen szerelemnek?

minél több érved van magad mellett, annál reménytelenebb vagy kapcsolati téren...

2014. júl. 1. 19:15
 20/35 anonim ***** válasza:
az "azt hiszed" kezdetű mondat egy kérdő mondat.. nem tudom mit hiszel, de rákérdeztem.. te meg nem válaszoltál suttyaj!:D
2014. júl. 1. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!