Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után magyarázza már meg nekem egy nő, hogy ebben milyen logikát vél felfedezni!?
Amikor 5ezer érv szól mellettem,hogy miért engem válasszon,más mellett pedig csak 1,hogy szerelmes! Akkor is őt választja helyettem.
Létezik egyáltalán olyan nő,aki képes racionális döntést hozni ilyen esetben,függetlenül attól hogy mit érez?
Éltem racionális kapcsolatban. 2 évig. "Már 24 vagyok, ideje lenne házasodni majd, és ő jött, ő jó lesz, kedvelem, jóképű, okos, tökéletes apa lesz." Aztán 2 év múlva jött a nagy szerelem, aki miatt elhagytam és aztán vége lett, de nem bántam meg, hogy kiléptem a posványból:)
27N
25# Igen ez benne van a pakliban.Nekem rejtély maradt továbbra is,hogy akkor mi a jó? Talán ha hasonlóan hűséges lányt találok,aki olyan mint én,aki nem kalandokat szeretne,sok dologban hasonlítunk ,akkor van esély hogy nem hagy el más miatt?? Így belegondolva ezek mindig is fő szempontok voltak.
Nem 2 évre tervezek kapcsolatot,csak azért kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!