Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi lehet? (többi lent)
Sajnálom a barátodat.Én a fiúmon kívül nem tudok másra "ráizgulni". Nem tudom,mit értesz ez alatt,de őszintén nem is vagyok rá kíváncsi.Gondolkozz el,hogy ez a végleges ideálod-e vagy csak ideiglenesen szeretnél transzexuális barátot,mert ugyebár meleg nem igen lehet.
Ha egy transznemű férfit kívánsz, hát keress olyat,ne bolondítsd a fiúd.Gondolj arra is nem szégyellnéd,ha transzi lenne a pasid.
Látom régi a kérdés,de azért írok.Az,hogy vonzodsz a travikhoz,nincs semmi ördöngösség. Sok nőnek van travi párja,mert rajtad kívül sok lány van még akik inkább a travikat kedvelik. Próbálj meg ismerkedni travikkal,persze először csak beszélgetés szintjén.Ismerd meg őket. Az igaz,hogy közöttük is van normális és ganaj is,mint minden embernél.
Amúgy én is ilyen travi féleség vagyok,és a párom szintén szereti ezt az egész dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!