Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lány mire számíthat az élettől a szerelem terén?
Egy barátnőm miatt írok, nagyon el van keseredve, nem tudom, hogyan segíthetnék neki.
Átlagos kinézetű, viszont nagyon intelligens (135 IQ) lány, aki elég zárkózott. Vannak más barátnői, de én állok hozzá a legközelebb, a többieknek szinte sosem mond el semmit magáról.
Elsőre nagyon csendes, nem is emlékszem már, hogy barátkoztunk ennyire össze, de ha nagyon megismeri az ember, rájön, hogy hihetetlenül vicces, jókedvű és felszabadult tud lenni azok társaságában, akikben megbízik (ez kb 3-4 ember)
Még sosem volt pasija, mert nagyon fél a fiúktól, de nem is tudom, hogy boldogulna egy nála butábban őszintén szólva.
Úgy szeretnék neki valahogy segíteni, tegnap nagyon kiborult, hogy ezt nem bírja tovább és nem tudja, mit csináljon.
Egyébként orvosin tanul, de olyan szerény, múltkor viccelődtünk, hogy majd úgy mutatkozhat be, hogy Dr XY, erre ő kijelentette, hogy sosem fog így bemutatkozni, mert nem ez a lényeges az életben. Azt sem mondja el soha senkinek, hogy kb mindenben nagyonjó, amibe belekezd.
Viszont mivel annyira nem szép, és nem is hajlandó túl lányosan öltözködni, pasik terén nem tud semmit.
Hogy segíthetek neki?
de pont ezt mondom, hogy még az ilyen pasikat sem érdekli
ő 19 én 24 vagyok.
ott helyben, az orvosin pedig logikus lenne, hogy találjon valami hasonló "eszű" emberkét, nem?
egyébként sem azon múlik, hogy milyen okos valaki, hogy mekkora az IQ-ja. lehet neki 135-ös, egy teszt alapján, aztán az életben nem is használja ki. (de ez csak általános példa volt.)
de ha ennyire fontos, hogy okos legyen az illető, akkor egyetemeken fog jó eséllyel találni ilyen figurát, de azért ott is jócskán keresnie kell.
ő a maga részéről tényleg öltözhetne kicsit nőiesebben. esetleg valami nőiesebb sportot is elkezdhetne hobbiból, valami táncot pl., ahol kicsit magabiztosabbá válna talán.
a speeddating is jó kis móka lehet, vagy szórakozóhelyre elmenni, stb. kicsit engedje el magát, és ne vegye halálosan komolyan ezeket. csak próbálja ki magát, lássa, hogy érdekli-e az ellenkező nemet, ha kicsit kicsípi magát, vagy ha velük is mer nyitott lenni, viccelődni stb., ezeknek a dolgoknak általában nincs nagy tétje, szóval bátran elmehetne ilyen helyekre is.
minél több olyan dologra vedd rá, ami neki fentiekhez hasonlóan új, szokatlan, kényelmetlen helyzetbe hozza. ez a lényeg, hogy kimozduljon a kis fészkéből és a gondolataiból, mert csak úgy lesz változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!