Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lány mire számíthat az élettől a szerelem terén?
Egy barátnőm miatt írok, nagyon el van keseredve, nem tudom, hogyan segíthetnék neki.
Átlagos kinézetű, viszont nagyon intelligens (135 IQ) lány, aki elég zárkózott. Vannak más barátnői, de én állok hozzá a legközelebb, a többieknek szinte sosem mond el semmit magáról.
Elsőre nagyon csendes, nem is emlékszem már, hogy barátkoztunk ennyire össze, de ha nagyon megismeri az ember, rájön, hogy hihetetlenül vicces, jókedvű és felszabadult tud lenni azok társaságában, akikben megbízik (ez kb 3-4 ember)
Még sosem volt pasija, mert nagyon fél a fiúktól, de nem is tudom, hogy boldogulna egy nála butábban őszintén szólva.
Úgy szeretnék neki valahogy segíteni, tegnap nagyon kiborult, hogy ezt nem bírja tovább és nem tudja, mit csináljon.
Egyébként orvosin tanul, de olyan szerény, múltkor viccelődtünk, hogy majd úgy mutatkozhat be, hogy Dr XY, erre ő kijelentette, hogy sosem fog így bemutatkozni, mert nem ez a lényeges az életben. Azt sem mondja el soha senkinek, hogy kb mindenben nagyonjó, amibe belekezd.
Viszont mivel annyira nem szép, és nem is hajlandó túl lányosan öltözködni, pasik terén nem tud semmit.
Hogy segíthetek neki?
Nem lehet, hogy nagyok az elvárások?
Hova jár(tok) suliba? Sok van még vissza?
Nekem is 135 az IQ-m de szerintem abszolút nem ez számít :) Jó, persze ne 30-as legyen az illető mert az már erősen érződik :D
És te milyen szerepet gondolsz magadnak ebben a helyzetben? Titkos ügyintéző? Esetleg baráti jütevő aki szerez neki egy igazi barátot és majd neked megköszöni? Vagy mi a célod?
Nem tudom, csak már olyan szomorú az elkámpicsorodott képét nézni.
Ha kell oda is lökdösném valakihez, de tudom, hogy ez nála nem nagyon működne, inkább csak bezárkózna és bennem sem bízna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!