Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen lány mire számíthat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen lány mire számíthat az élettől a szerelem terén?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm miatt írok, nagyon el van keseredve, nem tudom, hogyan segíthetnék neki.

Átlagos kinézetű, viszont nagyon intelligens (135 IQ) lány, aki elég zárkózott. Vannak más barátnői, de én állok hozzá a legközelebb, a többieknek szinte sosem mond el semmit magáról.

Elsőre nagyon csendes, nem is emlékszem már, hogy barátkoztunk ennyire össze, de ha nagyon megismeri az ember, rájön, hogy hihetetlenül vicces, jókedvű és felszabadult tud lenni azok társaságában, akikben megbízik (ez kb 3-4 ember)

Még sosem volt pasija, mert nagyon fél a fiúktól, de nem is tudom, hogy boldogulna egy nála butábban őszintén szólva.

Úgy szeretnék neki valahogy segíteni, tegnap nagyon kiborult, hogy ezt nem bírja tovább és nem tudja, mit csináljon.

Egyébként orvosin tanul, de olyan szerény, múltkor viccelődtünk, hogy majd úgy mutatkozhat be, hogy Dr XY, erre ő kijelentette, hogy sosem fog így bemutatkozni, mert nem ez a lényeges az életben. Azt sem mondja el soha senkinek, hogy kb mindenben nagyonjó, amibe belekezd.

Viszont mivel annyira nem szép, és nem is hajlandó túl lányosan öltözködni, pasik terén nem tud semmit.

Hogy segíthetek neki?

2014. jún. 29. 17:00
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
bocsesz hosszú lett
2014. jún. 29. 17:01
 2/15 anonim ***** válasza:
:) kedves lány lehet. Én szívesen megismerném. Az a baja egyébként, hogy nincsen barátja vagy miért borult ki? Mit nem bír tovább?
2014. jún. 29. 17:03
 3/15 anonim ***** válasza:
Ugyanaz vagyok mint a barátnőd csak fiúba.Nem reklámozási célból tettem ki ezt a választ azt megjegyzem.Talán bátorísd mutasd be embereknek stb.
2014. jún. 29. 17:05
 4/15 anonim ***** válasza:
El kell menni vele szórakozni. Ha otthon ül és bezárkózik, ne számítson semmi jóra. Ha ilyen okos, tudnia kellene, hogy nem fog álmai pasija kopogtatni az ajtón és örök hűséget fogadva letérdelni elé és megkérni a kezét. Öltözzön nőiesebben. Attól, hogy nem szupermodell, még öltözhet nőiesen is. És amintmár írtam, mennyen szórakozni, lazítson, sok emberrel kell találkozni, máskülönben egyedül marad és hiába ekkora géniusz a magányba fog belerokkanni. 24/F
2014. jún. 29. 17:05
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem csak az a baja, hogy még nem volt barátja, de talán ha ilyen téren történne vele valami, kicsit jobban viselné az életet, meg lenne több önbizalma. Mindig azt hajtogatja, hogy hű nézd de helyes az meg az a srác, de mikor megismerjük, kijelenti, hogy buta. Viszont még az ilyen "buta" fiúkat sem érdekli, mind keresztülnéznek rajta, kb megkukul, ha fiú van a közelben.
2014. jún. 29. 17:06
 6/15 A kérdező kommentje:
el szoktunk menni szórakozni, de minden pasi rám kezd el nyomulni, őt meg kikerülik mindig.
2014. jún. 29. 17:08
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy nagyok az elvárások?

Hova jár(tok) suliba? Sok van még vissza?

2014. jún. 29. 17:09
 8/15 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy bármi elvárása lenne azon kívül, hogy vele észben egy szinten legyen kb a srác, de az a baj, hogy semmilyet nem képes találni, akit érdekelne.
2014. jún. 29. 17:10
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem is 135 az IQ-m de szerintem abszolút nem ez számít :) Jó, persze ne 30-as legyen az illető mert az már erősen érződik :D

És te milyen szerepet gondolsz magadnak ebben a helyzetben? Titkos ügyintéző? Esetleg baráti jütevő aki szerez neki egy igazi barátot és majd neked megköszöni? Vagy mi a célod?

2014. jún. 29. 17:12
 10/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom, csak már olyan szomorú az elkámpicsorodott képét nézni.

Ha kell oda is lökdösném valakihez, de tudom, hogy ez nála nem nagyon működne, inkább csak bezárkózna és bennem sem bízna meg.

2014. jún. 29. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!