Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki megy ki a Pridera?
Egyszer végre meg akartam nézni idén, hogy tényleg olyan-e mint amilyennek mondják (mert azt hallottam, valójában tök normális), de nem tudok kimenni, mert volton leszek Sopronban.
Egyébként meg véleményt nem nagyon tudok és nem is szeretnék most formálni.
Mert mire figyelmeztet a homoszexuális meteorológus?
...
Közeledik a MELEG FRONT!!!
x""DDD
Nem értem, hogy miért van erre szükség. Újabb teljesen felesleges közizgatás. A felvonulástól meg gusztustalankodástól senkinek nem lesz jobb. Azt a kamu szöveget meg hagyjuk már, hogy "fel akarjátok hívni a figyelmet", mert ha ti ezt tényleg komolyan gondoljátok, akkor hülyébbek vagytok azoknál mint akiknek "fel akarjátok hívni a figyelmét". Aki nem jön rá magától, hogy a világ "nem fekete-fehér", az a nevetséges és gusztustalan felvonulásotoktól sem fog "megvilágosodni", hanem inkább csak még több erőszakkal felel a ti erőszakotokra (ugyanis rajtatok és a támogatóitokon kívül senki más nem kíváncsi rátok, innentől kezdve számomra ez "erőszak", mivel Budapest egyik legforgalmasabb útján történik az egész, amit a hülyeségetek miatt lezárnak erre az időre).
Teljesen felesleges kifogás az is, hogy ez persze nem csak a felvonulás, meg farok lóbálás, hanem előtte vannak talán tényleg értékes kulturális programok. Ha vannak, és tényleg értékesek, akkor miért kell azzal a rohadt felvonulással elrontani? Miért nem lehet azt népszerűsíteni? Azon kívül, mint említettem, senkit nem érdekeltek. Akit érdekeltek, az tud arról, hogy elvileg van ennek normális, "jó", kulturális oldala is. Akit pedig nem érdekeltek, azok csak a felvonulást látják, ami úgy ahogy van f.aszság.
Egyáltalán nem vagyok a melegek ellen (van meleg haverom is, igazán értékes ember. Nem mellesleg ugyanezen a véleményen van). Az idi.otizmus ellen vagyok, mindenféle szexuális orientációt figyelmen kívül hagyva. Aki hülye, haljon meg.
#24: "felesleges közizgatás"
"A felvonulástól meg gusztustalankodástól senkinek nem lesz jobb."
"felvonulás, meg farok lóbálás"
Értsd meg, kérlek, hogy már sok-sok éve NINCSEN a felvonuláson se "közizgatás", se "gusztustalankodás", se "faroklóbálás".
Normális utcai ruhában vonulnak normális külsejű emberek, és körülbelül a felük heteró, akik a cégük vagy valamilyen civil szervezet transzparense alatt vonulnak.
Olyan dolog ellen háborogtok, hadakoztok, ami NEM LÉTEZIK.
Azt se tudjátok, hogy miről van szó, csak lehessen valami ellen gyűlölködni, mocskolódni...
csak a felvonulásra és a piknikre, menetkísérőnek
amúgy meg nem kellene kordon, meg ennyi rendőr, ha az ellentüntetők nem cirkuszolnának...
Mer amúgy ha bekapcsolod a tévét, kinyitsz egy magazint, felmész a netre, kimész a strandra, ott nem pont ugyanez a "gusztustalankodás" megy XD
Itt mindenki úgy csinál, mintha egyébként valami 120%ban cis het full fehér hely lenne ez a Budapest, pedig amúgyis van ott minden. Szerintem nem magával a látvánnyal van neked bajod (mért, egyébként láttad a saját szemeddel? kötve hiszem) hanem azzal hogy rajta van a cimke hogy "A BU..ZIK"
...nem mintha nem lenne a mindennapi életében legalább 2-3 queer ismerőse. Statisztikai alapon pedig rohadt valószínű, hogy van.
De ha már az összképnél tartunk, a Fővárosi nagycirkuszban is alulöltözött, csillámporba mártott fiúk-lányok vonaglanak, mégis a nézők 85%a kisgyerekes család. (...LoL, mellesleg szerintetek ott így hasraütve hány heteró van az előadók közt?)
Talán a Prideon is kéne árulni sört, perecet és 3-4 ezres jegyárat kérni a bámészkodóktól, és akkor megnyugodnának a kedélyek. Gyerekek, rájöttem, ez a megoldás. Ez kell a népnek. Drága belépő meg kaja :D
Nehogymár még ingyen lásson ilyen 'egzotikus' kultúrális programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!