Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki megy ki a Pridera?
Figyelt kérdés
Érdekelne, akár heteró, akar homoszexuális, hogy ki megy ki és miért?2014. jún. 29. 15:01
2/31 anonim válasza:
1-es már tart. A felvonulás pedig július 5.én lesz
Én menni szerettem volna de sajnos nem tudok elmenni.
Egyébként heteró vagyok, de vannak meleg barátaim, velük mentem volna
3/31 anonim válasza:
Hetero vagyok és azért megyek, hogy az ellenzők táborát bővítsem.Nincs szükség búza vonulásra.
4/31 anonim válasza:
Biztos kint lesz sok bvzi, több ellenző és mégtöbb rendőr meg talán Kiss Ádám is :D
5/31 A kérdező kommentje:
Elfelejted, hogy nem csak melegek vonulnak fel, hanem rengeteg heteró is. ;)
2014. jún. 29. 15:11
6/31 anonim válasza:
Aki ott felvonul az már a szememben minimum biszexuális.Egy egészséges hetero nem égeti magát ott.
7/31 anonim válasza:
6.os akkor a szemedben már én is biszexuális vagyok
Én heteróként megyek, és vonulni is fogok a meleg barátaimmal.
Szerintem egyáltalán nem égő.
8/31 anonim válasza:
A heterók meg világmaszti meg tudja az ég miféle okból gyűlnek össze az utcákon, szóval ne orientáció végett ajánlott megközelíteni a témát, mindkét oldalról vannak képmutatások, és az ilyenek sosem állnak le, szóval lehet ellentüntetni, pont ez fogja újra és újra megszülni a következő tüntetés pillanatait. Engem szó szerint hidegen hagy a dolog, sosem szorultam rá hogy az említett hely közelébe menjek egyáltalán, a másik meg hogy én 23 éve úgysem tudom hogy akár heterók akár melegek hogyan vakarják a másik illető nemi szervét, szóval ha pár fogyatéknak ez is a célja hát én jó nagyot beröfögnék a pofájukba hogy ez bezony megint nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!