Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki megy ki a Pridera?

Figyelt kérdés
Érdekelne, akár heteró, akar homoszexuális, hogy ki megy ki és miért?

2014. jún. 29. 15:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Én elvileg egy barátnőmmel megyek ki, aki hetero. Személy szerint biszexuális-féle vagyok, de inkább a lányok érdekelnek. A barátnőm akar nagyon ott lenni a Prideon, én nem vagyok oda a tömegekért, de azért érdekel milyen is. Ő támogatni van ott, én pedig mert érint.

L

2014. jún. 29. 15:44
 12/31 A kérdező kommentje:
Emma Watson? :)
2014. jún. 29. 23:15
 13/31 anonim ***** válasza:
92%

Meleg vagyok, és nem megyek ki, mert nem értek egyet a felvonulással!

24F M

2014. jún. 30. 10:49
 14/31 anonim ***** válasza:
19%

Végre egy értelmes meleg!

Respect.

2014. jún. 30. 11:53
 15/31 anonim ***** válasza:
59%
Az előző hozásszólóval azonos véleményen vagyok. Ugyan nem tiltanám be a felvonulást, de sokkal többet árt a homoszexuálisokról alkotott képnek, közvéleménynek mint amennyit használ. A probléma nem az, hogy valaki(k)szeretné(k) megmutatni a világnak, hogy hahó sokszínű a világ, nem fehér-fekete, hanem a bazár a töménység, a zaj, riszálás , vonaglás. Kordonok között piknikezni na szép! Egyszerűen sokk a Pride Párizsban, Bécsben, Budapesten, Tel Avivban is. Miért vonulnak az utcára??? Ünnepelni lehet nívós kulturális programokkal: mozihéttel, vitaesttel, különböző kiállításokkal például, amik válogatások homoszexuális alkotók munkáiból, koncertekkel, amik nem az Andrássy úton vannak megrendezve.
2014. jún. 30. 11:57
 16/31 anonim ***** válasza:
elírtam, megmutatni a többi embernek, hogy a világ sokszínű
2014. jún. 30. 12:13
 17/31 anonim ***** válasza:
82%

Pride =/= Felvonulás

Itt is van mozi, dumálás, diszkó, szépségverseny, miegymás.

A riszálástól meg nem kéne ennyire ódzkodni, a világ nagy részén dettó ugyanez megy, sőt, még cifrábban. Az ellenfelvonulás meg rohadtul nem a melegek hibája, hanem a társadalomé. Nehogymá még ők pitizzenek, hogy lécci hagyjál élni. Ez az victim blaminges hozzáállás nagyon groteszk.

Én személy szerint nem tom megyek-e. A felvonulós részétől nekem pánikrohamom lesz, oda tuti nem. A többi programot őszintén szólva nem is néztem még, attól is függ, hogy hogy dolgozom.

2014. jún. 30. 13:35
 18/31 A kérdező kommentje:
Előzőleg én is a Pride ellen voltam, de néhány heteroszexuális ismerősöm, akik már évek óta kijárnak, azt mondták, hogy teljesen rendben van az egész, aligha van kirívó eset. Tudom, hogy nem provokációval kellene elérni az egyenlőséget, stb. De... A Pride már nem is igazán az LMBT-ről szól, hanem általánosan az elfogadásról, a toleranciáról, a sokszínűségről. Szerintem.
2014. jún. 30. 13:38
 19/31 anonim ***** válasza:
43%
"Nehogymá még ők pitizzenek, hogy lécci hagyjál élni."Nem kéne ennyire felfújni az egészet.Aki meg normálisan megfogalmazza az egészet azt lepontozzátok...Gratulálok!
2014. jún. 30. 13:47
 20/31 anonim ***** válasza:

Én kimennék, ha lenne hozzá partnerem, de most nincsen.

Leszbikus

2014. jún. 30. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!