Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a pasi? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a pasi? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy munkahelyen dolgozom egy idősebb férfival, csak sajnos ő az egyik felettesem. Én nagyon vonzódom hozzá, de nem szeretném kimutatni, mert nem akarok semmiféle problémát egyikünknek se, ezért inkább próbálok elutasítóbb maradni vele szemben. Ő pedig elég ellentétes viselkedést mutat irányomba. Hol kedves, figyelembe vesz engem, úgy tűnik, hogy kedvel, hol viszont semmibe vesz, nem foglalkozik velem, körülöttem szinte mindenkivel szívesen szóba elegyedik, de velem egyáltalán nem (sajnos az utóbbi a gyakoribb). És másokkal nem ilyen, csak velem ennyire ellentétes viselkedésű.

Ezt Ti mire vélnétek? Ti mit gondoltok?

Köszönök minden értelmes, normális hozzászólást, véleményt!

2014. jún. 28. 00:19
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
"85%-ra igaz" ;) És egyszerre írtunk. ;)
2014. júl. 14. 03:50
 32/41 anonim ***** válasza:
Jó éjt! érthető, az alvás igény. Eddig tűnik könnyűnek megtalálni a kérdést, amire oda invitálsz.
2014. júl. 14. 03:56
 33/41 anonim ***** válasza:
2014. júl. 14. 03:59
 34/41 anonim ***** válasza:

Ez lenne, és tényleg bocsi a hölgytől, nem akartam neki ide szemetelni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__58..

köszi!

2014. júl. 14. 04:00
 35/41 anonim ***** válasza:

Elnézést az off-ért! Bár sok off, nem is az aminek elsőre látszik. ;)

"Ó, ez olyan bonyolult. ..."-tal részben összecsengetem a velem együl elküldővel. Talán mégsem vagyok annyira eredeti. ;)

2014. júl. 14. 04:20
 36/41 A kérdező kommentje:
Semmi probléma az offolásokért, végül is tényleg témába vág. És köszönök minden eddigi választ!
2014. júl. 14. 13:45
 37/41 anonim ***** válasza:
Köszi!:) Viszont, ha már sikerült kicsit más irányba mennünk, majd írd már le légyszi, hogy alakult a dolog nálad, érdekelne:) Akárhogy lesz, vagy nem, nem foglak kritizálni, csak puszta érdeklődés.
2014. júl. 14. 18:03
 38/41 A kérdező kommentje:
Oké, fogok írni, de nem hinném, hogy bármi változás lesz valaha is....
2014. júl. 14. 22:39
 39/41 anonim ***** válasza:

Igazán szívesen! És akkor ez jól sikerült!

Sok sikert!

Amúgy én - lehet mert marha vagyok - a helyedben flörtölnék vele, aztán megnézném utána mit csinál. Ha távolságtartó lesz megszűnnek a "kellemetlen" ellent mondások. Ha közelit, akkor a kapcsolata már az ő dolga. - szerintem. S' Aztán lehet, hogy egy jó flört lesz, csak tarts a kezedben az érzéseid amennyire tudod! - "mert az annyira könnyű". ;)

2014. júl. 15. 10:42
 40/41 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2014. júl. 15. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!