Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a pasi? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a pasi? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy munkahelyen dolgozom egy idősebb férfival, csak sajnos ő az egyik felettesem. Én nagyon vonzódom hozzá, de nem szeretném kimutatni, mert nem akarok semmiféle problémát egyikünknek se, ezért inkább próbálok elutasítóbb maradni vele szemben. Ő pedig elég ellentétes viselkedést mutat irányomba. Hol kedves, figyelembe vesz engem, úgy tűnik, hogy kedvel, hol viszont semmibe vesz, nem foglalkozik velem, körülöttem szinte mindenkivel szívesen szóba elegyedik, de velem egyáltalán nem (sajnos az utóbbi a gyakoribb). És másokkal nem ilyen, csak velem ennyire ellentétes viselkedésű.

Ezt Ti mire vélnétek? Ti mit gondoltok?

Köszönök minden értelmes, normális hozzászólást, véleményt!

2014. jún. 28. 00:19
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod, és semmi probléma!:)

Azt a kérdést nem én tettem fel, de tényleg passzol. Teljesen egyetértek Veled, igazad van, hogy nem érné meg küzdeni érte/kikezdeni vele. Az a gond, hogy bár én is tudom, nehéz elnyomni a vonzódást és vágyat. Viszont mint írtam, nem vagyok az a típus, aki nős férfiakat csábít el, úgyhogy marad a kínlódás...

2014. júl. 13. 23:54
 22/41 anonim ***** válasza:

Köszi, és röstellem a dolgot:(

Cserébe, ha érdekel, elmesélek valamit, tanulságos az eset: egyszer voltam szerető, saját akaratból, egy nem foglalt pasival, (100% nem volt az), megbeszéltük, mit akarunk, és szerinted, betartotta, értékelte? Mint egy félőrült, ő is hullámzott, követhetetlen volt. A viszony életem legjobb szexe volt, de amibe került, a tűrés, az egyebek miatt azt mondom, nem érte meg.

Lehet, hogy a tiéd jobban sülne el, de az elmúlt 20 évben egyetlen esetről tudok, ahol megérte a nőnek, nagy szerelem lett, össze is házasodtak végül, de ez saccolva mondom, 20-ból csak egyetlen eset. Emiatt beszéltem a nagy kockázatról, mert ilyen szitukban 90%-ban a pasi jár jól.

A férfiak viselkedése meg akkora rejtély, hogy csak na:D egyszerűbb a lelkük, a gondolkodásuk, de egy egyenes kérdésre sem válaszolnak egyenesen, csak a szó terelés, meg a kibúvók, aztán csodálkoznak ha a nő kombinál ezerrel:)

2014. júl. 14. 00:08
 23/41 anonim ***** válasza:

"egy másik" válaszadó: "A férfiak viselkedése meg akkora rejtély," <?=?> "csak a szó terelés, meg a kibúvók"

"egyszerűbb a lelkük, a gondolkodásuk," - biztos vagy te ebben? ;)

Hamis sztereotípiákat éppen csak kezdjük összetörni. ...

Még a maszkulin férfiak sem gépek. ;)

2014. júl. 14. 00:56
 24/41 anonim ***** válasza:

A válaszom: igen, biztos.:)

Nyilván nem húzható rá mindenkire minden, és vannak kivételek, de gondolom érthető, hogy a döntő többségre gondolok. Sokkal kevésbé lelkiznek, egyszerűbb a gondolatok kifejezése, jellemzőbbek a rövidebb, tömör válaszok. Sok férfit ismerek 20-30 éve, illetve ismertem meg az életem során, családi kör, barátok, iskolák, munkahelyek, stb., és bizony levonhatóak bizonyos következtetések. Persze, van űberlelkis, mimóza, és végtelenül szentimentális is köztük, és a kérdés sem az, hogy éhes vagy? igen-nem, inkább olyanra gondolok, hogy legtöbben annyira nem akarnak vitát, hogy kibújnak, a melóra fogják a dolgokat, stb., mintsem elmondják, mi a konkrét bajuk.

Csak leírtam a véleményem, nem kell egyetérteni, de nekem ez a tapasztalatom, és bizony a többségre igaz.

2014. júl. 14. 01:33
 25/41 anonim ***** válasza:

Kifejezetten érdekel a véleményed. És nem támadólag lépek fel. Azt hiszem ezt fontos ide írnom. Ja és nem akarom szét offolni. Sőt azt hiszem még pont témába is vág.

"a melóra fogják a dolgokat, stb., mintsem elmondják, mi a konkrét bajuk." -> ez is az kicsit eltúlozva érzelmi "egyszerűségre vallana"? Régen macsónak kellet lenni, "ma meg a nők lesznek macsók." Hát azért lássuk be az elmúlt pár száz évben mikor volt könnyű elmondani egy férfinak az érzéseit, komolyabb sérülések vagy megaláztatások veszélye nélkül? Ez már nem a távolság védte bárdok és még majdhogynem sebezhetetlen barokk urak kora már. ;)

2014. júl. 14. 02:36
 26/41 anonim ***** válasza:

Remélem, nem veszi zokon a kérdező:)

Köszönöm a bizalmad, és érdekes a téma.

Konkrétumok nélkül írtam, mert nem akartam offolni, valami összegezőség-félét akartam betenni, ami érthető, és a tapasztalataim sűrítménye.

Nem nyolc versszakos választ remélek alkalmanként, csak ha valami bántja a másikat, mondja el, ne kelljen már kikönyörögni belőle. Értelmes, összetett mondatokban mondja el, mi a baja, és tőlem mit vár, mint pár, barát, munkatárs, beosztott, akármi. Beszélnek a férfiak, tény, de ha vitás kérdés van, több a menekülés, mint a konkrétum. Az egyszerűség alatt nem rosszra gondoltam, egyszerűen kevésbé komplikálnak bármit, nincs annyi agyalás általában, mint a nőknél.

2014. júl. 14. 03:02
 27/41 anonim ***** válasza:

Köszi!

Nem kikönyörögni akartam ezt. Sőt. De az "általában" jelező azért igen is fontosnak tartom. És remélem azért az általában, nem a ritka, ellentéte! - sőt merem azt mondani, aki keres az talál ;)

Sőt pont nem akartam a saját véleményem, és nem is akarom ráerőszakolni, hogy igen vannak nőkre és férfiakra jellemző tulajdonságuk, amik teljesen egészében jellemzők lehetnek mind a két nemre, a személyiség összessége megítélés nélkül is. És így:

- Egyesek itt asztrológiával jönnének én nem teszem. -

De szerintem igen ?is? vannak férfiak akik képesek az érzelmeiket teljes mélységben széles spektrumon megélni és közvetíteni is, anélkül, hogy nőiesek lennének. Sőt! ;)

2014. júl. 14. 03:35
 28/41 anonim ***** válasza:
Milyen sokáig sulykolták a közelmúltban még erősebben, hogy a férfinek a gyengéd érzései vannak az nőies. "Jó kis poroszos iskola."
2014. júl. 14. 03:38
 29/41 anonim ***** válasza:

Persze ezen nincs vita, de ha kevesebb az agyalás, az szerintem sacc 85%-ra igaz, talán éjjel 3 körül nem fogalmazok világosan :)

De amiket írtam az tapasztalat, és döntő többségre kivetíthető, elismerve, hogy van persze teljesen nyitott pasas is. Csak ritka.

És igen, tényleg a fiúk nevelésének része, hogy leplezzék jobban az érzelmeiket, ne legyenek nyámnyilák, bár az számomra kész horror volt, amikor mélyen megbántott valaki, bunkó módon, és amikor távozni akartam, hogy most van itt a vége, zokogásban tört ki, és elém borult.

(Kiírtam egy kérdést, megnéznéd? Értelmeseket írsz, érdekel a véleményed. U.ez a kategória, a címben 30-50 közötti férfiakat kértem, véleményre).

Muszáj most aludnom, jó éjt!

2014. júl. 14. 03:49
 30/41 anonim ***** válasza:

Ja és ezt mindkét nem (mára) tizenéves múlttal kifejezetten kedvelt rendelkező kedvelt lelki szemetesládája ként !is! mondom.

És arra is rájöttem, a legtöbb pasit egy érett(ebb) nőnek kellene magát megtanítani kifejezni ez alatt.

érzelmi párbeszéd - Itt is kettőn áll a vásár. ;)

2014. júl. 14. 03:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!