Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a pasi? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a pasi? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy munkahelyen dolgozom egy idősebb férfival, csak sajnos ő az egyik felettesem. Én nagyon vonzódom hozzá, de nem szeretném kimutatni, mert nem akarok semmiféle problémát egyikünknek se, ezért inkább próbálok elutasítóbb maradni vele szemben. Ő pedig elég ellentétes viselkedést mutat irányomba. Hol kedves, figyelembe vesz engem, úgy tűnik, hogy kedvel, hol viszont semmibe vesz, nem foglalkozik velem, körülöttem szinte mindenkivel szívesen szóba elegyedik, de velem egyáltalán nem (sajnos az utóbbi a gyakoribb). És másokkal nem ilyen, csak velem ennyire ellentétes viselkedésű.

Ezt Ti mire vélnétek? Ti mit gondoltok?

Köszönök minden értelmes, normális hozzászólást, véleményt!

2014. jún. 28. 00:19
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

8-as: Hát elnézést, hogy ilyen sokára kerültem elő: Hát a ketteshez azért nem írtam többet mert az a lehetőségek tárháza.

Amúgy az utolsóban is van igazság, de az is igaz, ha van valakije és így viselkedik akkor megingott.

Túl morálissá kezd ez mos így válni nekem. Amúgy tényleg jó lenne előbb megtudni, van-e valakije.

Sajnálom. :(

2014. júl. 13. 07:51
 12/41 anonim ***** válasza:

Nagyon helyes lány lehetsz, fej a fejjel.

Szerintem kevés középkorú férfi van, aki egyedülálló, ha nem akarsz harmadik lenni, szenvedő szerető, próbálj túllépni rajta. Ha meg kiderül hogy egyedülálló (bár munkahelyi infóknál sosem tudni, igaz-e), majd lép, ha akar, mert az biztos, hogy ha megvan a kémia, azt nem lehet nem észre venni.

Ha foglalt, akkor bár kicsit fáj, de zárd le magadban úgy, hogy megismertél egy rendes pasast, de sajnos nem jöhet össze a dolog.

Annyi szép emléked lesz még, jön az egyik, megy a másik..kitartás! :)

10-es voltam.

2014. júl. 13. 13:52
 13/41 A kérdező kommentje:

Természetesen családos, ezért is tudom, hogy nem lehet köztünk semmi (meg nyilván azért se, mert főnök). Szóval én semmit nem akarok tenni, még csak meg se próbálom elcsábítani, stb., nem vagyok olyan típus! Csak azért raktam ki a kérdést, mert az Ő VISELKEDÉSÉVEL nem tudok mit kezdeni, és ez még jobban zavar, mint az, hogy tisztában vagyok vele, hogy soha SEMMI nem lesz köztünk.

És köszi az eddigi válaszokat!

2014. júl. 13. 19:02
 14/41 A kérdező kommentje:
Egyébként eszembe jutott még valami, amit az előbb kihagytam. Az ő saját szájából hallottam - nem szó szerint, de teljesen az jött le belőle - , hogy csalja a feleségét. Nem velem beszélt ilyesmiről, de én is a közelben voltam és hallottam. Persze ettől függetlenül én próbálom magam ahhoz tartani, amihez eddig is.
2014. júl. 13. 19:06
 15/41 anonim ***** válasza:

10-es, 12-es vagyok,

tartom az előző üzim, és tényleg jó, hogy vannak még normális csajok és pasik:)

2014. júl. 13. 19:07
 16/41 anonim ***** válasza:

Na, az előzőt nem láttam időben, és megmondom frankón, be is dőlt a sztorid. Korábban azt írtad, ki kéne derítened, családos-e, most meg már tudsz róla, sőt csalja az asszonyt.

Komolyan mondom, betegek vagytok, vagy ennyire unatkoztok, és vicces, ha rendes emberek segíteni akarnak? Mi ez, itt már csak unatkozó tinik játszótere?? pffffff.

Az azért vigasztal, én mennyivel értelmesebb dolgokkal szórakoztam kölyökkoromban, nem ilyen internetes oldalon kellett dobálnom magam, hogy szóba álljanak velem.

Azért szomorú a dolog valahol:(

2014. júl. 13. 20:49
 17/41 A kérdező kommentje:

Kedves 16-os!

"be is dőlt a sztorid. Korábban azt írtad, ki kéne derítened, családos-e, most meg már tudsz róla, sőt csalja az asszonyt." Ezt megmondanád, hogy úgy mégis honnan sikerült szedned?! Én egy szóval nem mondtam, hogy ki kéne derítenem, hogy családos-e, de ha nem hiszed el, csak nyugodtan olvasd végig minden kommentemet, meg a kérdésemet is újra! Gondolom összetévesztettél valakivel, aki hasonló témában írt ki kérdést. Szóval bocsi, de én nagyon nem szórakozni jöttem ide, ez teljes mértékben komoly, és sok problémát is okoz számomra!!!!

2014. júl. 13. 22:56
 18/41 anonim ***** válasza:

Szerintem a GyK egy fórumnál kevésbbé komoly. Én moralizáltam túl, ha jól értem. De szerintem ez lehet mégis csak inkább az önmegismerés helye.

Azt viszont soha nem hitem, hogy akár csak egy index.hu fórum komolysággal kellene akárcsak venni a helyet, - nem a kérdéseket. Játszani is csak komolyan érdemes. ;)

Jó, ez is csak egy magánvélemény.

2014. júl. 13. 22:59
 19/41 anonim ***** válasza:
Hát fura szitu. Az aki meg rosszul érzi miatta magát, ő meg feldolgozza. ;) Idővel.
2014. júl. 13. 23:01
 20/41 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ha én hibázom, elismerem, és most hibáztam, megkövetlek, úgy láttam, te írtad a 11-est, abban szerepel, túl gyorsan olvastam, sajnálom, így tekintsd semmisnek az előző hozzászólásomat, elnézésed kérem!

A többi gondolatom viszont fent tartom, bárkinek ezeket mondanám, ha kérdezné a véleményem: mindent egybevetve, egy ilyen szituációban végül is tedd, amit akarsz, csak a következmények kérdésesek.

Az teljesen biztos, hogy bejössz neki, és észrevette, ez kölcsönös.

Kérdés, akarsz e többet, pletykát, balhét, miegyebet vállalnál-e miatta.

Most olvastam egy másik kérdést itt, mintha te tetted volna fel, hogy 40-es pasi lefeküdne-e 20 körüli lánnyal - ha nem is te voltál, azért gondolom, ha a férfi szemszögéből nézed, sejted a választ.

Én a helyedben nem kockáztatnék egy pasiért, mert én elvből nem küzdök férfiért, de nem vagyok a helyedben.

Remélem nincs harag, és őszintén, minden hasonló helyzetű lánynak szurkolok, de ez, hogy is fogalmazzak.. túl nagy a kockázat, és a főnyereményre rendkívül kicsi az esély.

2014. júl. 13. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!