Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bulizós lány-csendesebb fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulizós lány-csendesebb fiú kapcsolat sose működhet ugye?

Figyelt kérdés

Én vagyok a fiú és egy ilyen lánnyal ismerkedünk de bizonytalan vagyok.

Sokat jár bulizni,fesztiválokra ott gondolom egy csomó jó pasival megismerkedik akik rányomulnak.

Meg gondolom unalmasnak találná hogy sose voltam fesztiválon,bulizni 1x járok havonta. Jobban szeretek zenélni,sportolni,hasonlóak.

Hogy szakítsam meg vele az ismerkedést?

18/F

2014. jún. 24. 21:09
 1/2 anonim válasza:

Nem kizárt, hogy összejöhet a dolog, de nagyon kevés az esélye, hogy együtt lesztek. Vagy neked, vagy neki kéne megváltozni, amit szerintem egyikőtök sem szeretne, hisz akkor nem lennétek önmagatok. Szerintem keress egy olyat, aki a te súlycsoportod (ne értsd félre, és semmi rossz szándék, csak ötlet!) :)

L

2014. jún. 24. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Te se látsz az orrodtól tovább, mi?:D

Én is bulizós vagyok, a pasim nem annyira, sőt egy fesztiválon dolgozok is minden nyáron, már 5.éve. Hol egyenlő a BULI azzal, hogy ott ÖSSZESZEDEK VKIT? na ezeken gondolkozz el kicsit, aztán majd besz... :D

2014. jún. 24. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!