Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha Édesanyám jól alakuló szerelmi életéről "kell" hallanom, miközben én szenvedek? (többi lent)
Édesanyám szerelmi élete végre nagyon jól alakul, megismerkedett valakivel, akivel nagyon jól kijönnek, nagyon szeretik egymást. Ennek én nagyon örülök, tényleg, csak közben szörnyű érzés, hogy én viszont olyasvalaki iránt vágyakozom, aki sose lesz az enyém! Édesanyám rengeteget mesél a kapcsolatáról, csinálunk együtt közös programokat, ahol látom is őket együtt boldogan, meg hallani is szoktam őket beszélgetni, ha épp nincsenek együtt. Tényleg jó látni, hogy boldog, csak közben végig az jön elő bennem, hogy én mindezt nem tehetem meg azzal, akivel szeretném, pedig milyen jó lenne!
Senki nem tud erről a "reménytelen vágyakozás-dologról", meg nyilván az érzéseimről se, és nem is nagyon szeretném elmondani. Csak tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek hogyan tudnám ezt könnyebbé tenni, kezelni magamban?
Köszönök minden értelmes választ, a többi piszkálódást, nem ideillő b@romságokat meg légyszíves mellőzzétek! Köszi.
ugye nem anyukád párjára gondolsz most?
ha nem, akkor próbálj tisztán csak örülni a kapcsolatuknak, te is előbb utóbb fogsz találni valakit.:)
Köszi az eddigi válaszokat!
Amúgy nemsokára 20 leszek, és azért mertem több száz ember "orrára kötni" a dolgot, mert ez egy teljesen anonim oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!