Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a jobb: a megkönnyebbül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb: a megkönnyebbülés vagy a kínos szemkontaktus?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel nem jött össze a dolog és most nem tudom mi tévő legyek.

Nem vallottam neki szerelmet, de úgy érzem ennyivel még tartozom neki, mielőtt végleg elengedem, bármi is legyen (én már lemondtam róla) és ez rendkívül megnyugtatna engem. Biztos vagyok benne, hogy megkönnyebbülnék, de közben azt is érzem, hogy ezek után nem mernék a szemébe nézni és szerintem ő se, ami csak kínos lenne.

Sajnos több barátom is tudja és bármelyik elmondhatja neki, de én azt akarom, hogy ha megtudja, akkor az csakis én legyek.

Ilyen helyzetben mit tennétek? Normális válaszra adok zöldet és köszönöm, hogy elolvastad.

2014. jún. 21. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
A kúrelás a jobb
2014. jún. 21. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Én el akartam mondani neki, de már nem volt alkalmam rá, és már amúgy is tudta. Általában a lányoknak összeáll a kép.
2014. jún. 21. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért vagy benne biztos, hogy nem jöhet össze a dolog?

Egyébként a kérdésre válaszolva, szerintem mindenképp beszélj vele, ha ez megkönnyebbülést okoz Neked. Ráadásul ha nem tennéd, azt nagyon megbánnád a későbbiekben... Légy vele őszinte! Egyébként is könnyen lehet, hogy nem mondasz neki újdonságot, mert már észrevette Rajtad vagy sejti.

2014. jún. 21. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
nos..nekem volt most egy fiú akivel az utolsó hónapokban elég kínosra sikerült a "kapcsolatunk"..évközben ismertük meg egymást, de végig egy suliba jártunk, egy darabig beszélgettünk aztán abbahagytuk már a köszönést is..viszont én emiatt nagyon rosszul éreztem magam és volt egyszer egy ciki pillanatunk amikor én mentem barátnőmmel mosolyogva, ő jött velem szembe és megállt majd lehervadt a vigyor az arcunkról elfordítottuk a fejünket és mentünk tovább...ez az amit nem kívánok neked, igazából ezzel a fiúval baráti viszonyunk volt, de sosem tisztáztuk, hogy mi lenne...aztán rá 1 hónapra barátnője lett az sem valami kellemes...és mivel ez úgy történt meg, hogy nem tisztáztam vele és így sült el rosszul inkább a másik választást mondanám, mert úgy mégis csak tiszta lelkiismerettel jössz ki a kapcsolatból és lehet, hogy be is jössz neki és jóra fordul és azért mondtam el ezt a kis történetet, hogy megmutassam, hogy nem csak akkor lehetséges ez a kínos szituáció, ha bevallod neki ...:)
2014. jún. 26. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!