Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire elfogadott a szeretői státusz? Ő nem csal meg senkit, nem hazudik senkinek, tehát semmi rosszat nem tesz (? )
De hát ezt mondom, nekem nem kell hosszútávon egy ilyen "férfi". Nem a személye érdekelt, csak a teste meg a farka, mert az viszont rohadt jól nézett ki. Soha nem is akartam, hogy otthagyja az asszonyt, ilyen ember nekem aztán nem kell, csa dugásra.
Hosszútávra egy értelmes, tisztességes, nyílt és magas érzelmi intelligenciával rendelkező talpig férfit választottam a vőlegényem személyében, jövő hónapban esküszünk. :)
Mit értesz azon, hogy elfogadott?
Nyilván, akinek van szeretője, annak elfogadott, különben nem lenne.
Nyilván a szeretőnek is az, mivel akkor nem lenne szerető, ha nem így lenne.
Nyilván, ha a megcsalt fél nem tud róla, és kibukik a dolog, számára nem lesz elfogadott.
Egyébként amire célzol, abban igazad van, nem a szeretőre kell haragudnia a házastársnak, hanem a "kedves" párjára, hiszen ő csalta meg, nem az a 3. idegen (akit lehet, hogy szintén átver a megcsaló, hitegeti, stb.).
Én férfi létemre sokszor voltam szerető.
Én ezért meg is vetettem magam,és másokat is megvetek emiatt.
Mivel szeretőként csak egy családot tehetsz tönkre.Na meg alapvetően ahol elkezdődik,ott van a baj,mert minek jössz össze olyannal akiről tudod hogy van valakije,ez már egy bizonyos gerinctelenség szerintem.
" Nekem csak a farkuk kellett"
Hát jó béna vagy, problémás nős pasikkal kezdtél, mikor jobbnál jobb szingli pasik vannak, akik örülnek egy ilyen farok vágyóra.
Én tudtomon kívül voltam szerető 1 évig.Pedig a kapcsolat elején tiszta vizet öntöttem a pohárba,h mivel csak hetente egyszer találkoztunk (akkor nekem sem fért bele több sok minden miatt) de szeretője én senkinek sem leszek,úgyhogy ha van valakije mondja meg,mert én tovább mennék.
Na és váltig hülyített,h nincs senkije sem és mivel mindenhová mentünk együtt simán találkozhattunk volna a feleséggel,elhittem.
Aztán 1 év múlva véletlenül megtaláltam az esküvői fotókat a neten.
Jött az újabb szöveg,h csak papíron,de ott hagyták.
Na ezt már annyira nem vettem be.Utána nyomoztam és kitálaltam a feleségnek.
Én is úgy éltem meg,h tiszta ciki vagyok,csak egy második,ráadásul tudtomon kívül.
Azért tálaltam ki,mert úgy voltam vele,h nem fog még plusz röhögni is rajtam ez az alak,h így kihasznált.Ráadásul a feleség meg állandóan reklámozta magát a face-n,mint valami tinilány,h őérte a férje mennyire odaáig van és,h ő mennyire tud bánni a férfiakkal.
Azóta ha egy nő dicsekszik avval,h a férje mennyire odavan érte,hát mindig azt gondolom,akkor te vagy akit megcsalnak...
# 18/18 Időpont ma 13:30
Te nem tudtál róla,nincs benne megvetni való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!