Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire elfogadott a szeretői státusz? Ő nem csal meg senkit, nem hazudik senkinek, tehát semmi rosszat nem tesz (? )
Csak a magam nevében beszélhetek, hiszen azt nem tudom, hogy mások számára mennyire elfogadott ez a fajta élet. Számomra egyáltalán nem.
Még a legjobb barátnőmnek is megmondom a magamét, ha ilyet tesz.
Az nem igaz, hogy semmi rosszat nem tesz. Beleavatkozik más emberek életébe. Nálam ez a státusz egyenlő a k.va szereppel.
Ha otthon ember unja asszonykát akkor átjön és megd.g, majd megy haza mintha mi sem történt volna.
Iszonyatosan méltatlan helyzet ez. Úgy gondolom akinek ez a szerep megfelel, az igénytelen, és annyi önbecsülése sincs, hogy elhiggye ennél többet érdemel.
4-es értem, TE voltál a szerető, meg voltak a SZÁNALMAS? GERINCTELEN FÉRFIAK!!!
Be***ok ettől a kommentől!!!
Ráadásul mennyien hasznosnak tartják!
Hova keveredtem???
"Én sose a szeretőket ítéltem el, hanem a gerinctelen, gyáva "férfit", aki hozzám menekült a problémáival. Szánalmasak voltak, az biztos."
Na ezzel meg lett határozva a szerető mint nő. Az a nő aki egy ilyen jellemtelen férfival beéri, no meg ilyennel tervez hosszú távon, mert hát ugye majd csak otthagyja a feleségét, az nem nő!
Ezzel a mondattal a saját igénytelenségedet fogalmaztad meg, ugyanis semmitmondó jellemtelen gyáva férfi mellett csak ugyanolyan semmitmondó jellemtelen gyáva nő marad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!