Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet belém sosem voltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet belém sosem voltak szerelmesek?

Figyelt kérdés
Sok fiúnak tetszettem már, és volt is már barátom, de így visszagondoltam nem szerethettek engem, csak testiség lehetett köztünk.És lehet még én sem voltam szerelmes csak azt hittem.Meg nekem van egy összetett betegségem, és emiatt fellelhető bennem a skizofrénia és az autizmus néhány tünete.Lehet emiatt engem sosem tudna szeretni senki, és én se senkit?
2014. jún. 23. 01:35
 1/7 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy ez befolyásolja a helyzetedet.

viszont ne értékeld alul a múltbéli kapcsolatokat. utólag már sokmindent rá lehet mondani, le lehet tagadni, vagy fel lehet magasztalni.

de az, hogy vége lett, nem jelenti azt, hogy nem volt valós, ha egyszer tényleg az volt. szóval igenis lehet, hogy te is voltál már szerelmes és téged is szerettek. :)

de ha ez tényleg nincs is így, feltételezem fiatal vagy még, van időd bőven. :) az igazi mély kötődést, érzelmeket nem minden nap találja meg az ember, szóval türelem. :)

2014. jún. 23. 01:39
 2/7 A kérdező kommentje:
nekem nem kell senki
2014. jún. 23. 01:40
 3/7 anonim ***** válasza:
bekeményített
2014. jún. 23. 01:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem voltak már beléd szerelmesek. És te is az lehettél, csak utólag érzed úgy, hogy nem voltál az, mert elmúlt. (A szerelem legtöbbször elmúlik sajnos.)
2014. jún. 23. 01:46
 5/7 A kérdező kommentje:
szerintem nem voltak
2014. jún. 23. 02:05
 6/7 anonim ***** válasza:

nagyon cuki vagy xd

agresszív kismalac xd

2014. jún. 23. 02:08
 7/7 A kérdező kommentje:
kabbe
2014. jún. 23. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!