Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul csókolok a barátnőm szerint, mit csináljak?
Előtte is volt egy kapcsolatom, őszerinte meg jól csináltam.
Mostani barátnőm nekem is fura, ahogy csinálja, kicsi a szája is és nem is nyitja ki úgy ahogy én szeretem, kis lyukon kell turkálni neki.(tudom sokan pont a kis "lukat" szeretik-,-) Fiúk lányok egyaránt írhatnak.
beszéljétek meg, gyakoroljatok!
NEHÉZ??
Az exbarátja miatt?? Szerintem jobb ha dobod a csajt. Erre is csak saját példát tudok, mint sok más kérdésre. Az exemmel én éppen úgy csináltam a dolgot, ahogy a barátnőd veled. Alig nyitottam ki, és minél rövidebb időre próbáltam korlátozni az egészet, mindenféle kifogást kerestem, csak hogy minél hamarabb kivegye a nyelvét a számból. Ez azért volt, mert már nem akartam vele lenni, csak akkor még nem tudatosult bennem.
Viszont akivel most vagyok, azzal teljesen más. Alig várom, hogy végre találkozzunk, és már ahogy most eszembe jutott a szája, meg a csókjai, teljesen beindultam tőle, és a fél vesémet odaadnám, ha most itt lehetne mellettem... Szóval van különbség a kettő közt.
Úgyhogy szerintem nem veled van a baj ebben az esetben, hanem a csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!