Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem rosszul csókolok. Hogy változtassak rajta?
A mostani barátnőmmel csókolóztam először és akkor meg se mozdítottam a fejem csak a nyelvemmel körkörösen sőt igazából még az ajkaimat se :S
Azonban azóta a barátnőm is így csókol.
Szerintetek hogy kéne megcsókolnom rendesen a csajom?Mi a jó csók titka?
Egy másik témában leírtam egy lánynak, úgyhogy átmásolom:
"Nemrég csókolóztam egy fiúval, aki hát valljuk be, borzalmasan csinálta. Előtte 2 barátom volt, mindkettővel nagyon jó volt, de rájöttem ez csak azért, mert engem utánoztak. (Lehet nagyképűen hangzik, de nagyon jól csókolok.) A fejed az automatikusan fog mozogni, ha kell. A nyelveddel pedig nehogy körözzél körbe-körbe, mint egy légcsavar... nem körözni kell, annak semmi értelme. Keresd a nyelvét, majd "dörzsöld hozzá" a tiédet..lényegében simogatod vele, mélyebben, majd ki. Tehát inkább ki-be mozog a nyelved, mint körbe-körbe. Persze, ha a srác akar irányítani és béna, akkor úgyis úgy lesz, ahogy ő akarja. Viszont még 1 tanács: a legelején csak szájrapuszi, 2szer 3szor, majd a nyelveddel finoman nyald meg a száját és csak ez után hatoljatok 1más szájába. Ne legyen olyan durr bele fíling. Sok sikert!
Ha van még kérdésed, írd le nyugodtan!
21/L"
Hát én elég bénán csinálom mi csak körözni szoktunk a nyelvünkkel és egy 15 másodperc múlva vége :S
Gáz lenne ha azt mondanám hogy most máshogy csókolózzunk?Próbáljunk ki mást?Mert szerintem nem jó hogy olyan hamar vége...
Erről nem beszélni kell... nehogy már megvitassátok előtte, hogy most hogyan fogjátok csinálni. Te vagy a fiú, kapd el és csináld!
2. voltam
Én azt mondom, hogy senki sem csókol rosszul, csak a partner nem megfelelő!
Mondjuk a fiúnak kell vezetnie, ez tény! Döntsd jobbra/balra a fejed, és ne körkörösen csináld, hanem "megszakításosan".
Bekúszik a nyelved a szájába, megnyalod a nyelvét, kicsit kihúzod, megismételed. Közben néha becsukod a szád és megpuszilod, az ajkaiddal beveszed a szádba az egyik ajkát stb...
nekem ez jön be, mielőtt valaki lepontozna.
de a legjobb az ami ösztönösen jön. ha túlságosan rágörcsölsz, akkor ennyire sem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!