Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem rosszul csókolok. Hogy változtassak rajta?
Figyelt kérdés
A mostani barátnőmmel csókolóztam először és akkor meg se mozdítottam a fejem csak a nyelvemmel körkörösen sőt igazából még az ajkaimat se :S
Azonban azóta a barátnőm is így csókol.
Szerintetek hogy kéne megcsókolnom rendesen a csajom?Mi a jó csók titka?
2010. szept. 28. 17:22
11/12 anonim válasza:
Szerintem csak ez miatt nem fogtok szakítani, mert rosszul csókolsz.
Legalábbis én nem ezért szakítottam az exemmel, de az tény, hogy nem csókolt jól,nagyon nyálas volt, bavallom akkor nem is szerettem csókolózni, ennek ellenére vele voltam 3 és fél évig, igaz csókolózni addigra sem tudott normálisan, nekem ő volt amugy az első komolyabb barátom.
De igazából akkor jöttem rá, hogy milyen jó a csókolózás amikor össze jöttem a mostani barátommal,és nagyon jól csókol:)
12/12 Kriszti83 válasza:
Gyakorlás, gyakorlás... majd összeszoktok. Amúgy nekem bejön a körözés (is) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!