Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig nem ciki egy fiú után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig nem ciki egy fiú után futni?

Figyelt kérdés
Keresem a társaságát, de mikor "kell" abbahagynom? Ha ő nem mutat felém semmiféle érdeklődést?
2014. jún. 22. 21:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát amikor úgy érzed, hogy ne jutsz semmire vele
2014. jún. 22. 21:30
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
5-10km között reálisnak mondható még. Az felett felejtsd el
2014. jún. 22. 21:31
 3/14 anonim válasza:
100%

Egy jó fröcs után már lényegtelen.

Dicsértessék!

2014. jún. 22. 21:35
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

Figyelj! Azt, hogy magában beszélget velem egy lány, az még nem jelenti számomra, hogy akar tőlem valamit. Ha nem adja a tudtomra, nem fogom érteni. Egy kis egyenes beszéd csodákra képes ám...

23/F

2014. jún. 22. 21:43
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
Egyébiránt akkor "kell" abbahagynod, ha egyértelműen, szó szerint elutasít. Mert azon túl már nyomulás.
2014. jún. 22. 21:44
 6/14 anonim ***** válasza:

Paul Tailor mindig azt várja, hogy a nők szedjék fel.:DD

A kérdésre válaszolva akkor, amikor úgy érzed. Pl. a terhére vagy, vagy megalázónak gondolod a helyzetet.

2014. jún. 22. 21:49
 7/14 anonim ***** válasza:
"magában beszélget velem egy lány"-azt hogy kell??-vagy tőlem ciki a kérdés mi? :)
2014. jún. 22. 21:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát bocs de mégis ha nem adja tudtomra, hogyan tudjam, hogy akar valamit?! Attól, hogy a 3 méteres körzetemben van?!
2014. jún. 22. 21:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Az a gond veled Paul Tailor, hogy ha totál nyilvánvalóan jelezne neked egy csaj, akkor is azt várnád, hogy vegyen neked egy rózsát és ő elhívjon kávézni.:) (bocs, de már vagy negyedjére futottam bele ilyen jellegű válaszaidba)

Kérdező, mutasd ki, utalj rá, hogy tetszik neked. Akkor hagyd, ha ezekre hűvösen reagál.

2014. jún. 22. 21:56
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy nem véletlenül gondolkodom így. Volt már, hogy értelmeztem félre jeleket. Meg most mégis. Ott ólálkodik körülöttem és ebből tudnom kéne, mit akar? Volt már, hogy így volt, de még hozzám se mert szólni a lány kb. Sepregettem pl és ott ólálkodott a lány, noha nem volt semmi dolga velem. Máskor ültem és odajött egyszer, de full hétköznapi dolgokról beszéltünk. Ha most én rákérdezek, hogy mit akar, akkor tuti én vagyok a hülye nyomulós egyből, aki belelát dolgokat ahová nem kéne. Akár férfi, akár nő az illető, legyen már benne annyi egyenesség, hogy tisztán kinyilvánítja a szándékát és nem hülyít valakit. Ha nekem van ilyen szándékom, én is megmondom tisztán. Utálom a jelelgetést meg az efféléket. Az ember nem egy állat, hogy testbeszédre legyen szüksége. Tud beszélni. Éljen vele.
2014. jún. 22. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!