Ciki elmenni futni?
Figyelt kérdés
falusi vagyok és 15 éves, tök jó alakom van és el szoktam menni futni. mikor végigmegyek az utcán mindnekki engem néz és mikor futok utánam néznek az emberek.. xd tök hülyénj érzem magam .. mikor megyek vissza akkor is találkozom velük. miért néznek hülyének ha futok??2013. ápr. 21. 12:08
2/9 anonim válasza:
Dehogy ciki :D En szegedi vagyok, es en is el szoktam jarni estenkent futni, foleg a rakpartra, ahol sokan setalnak es futnak is, de nem szoktak megbamulni, szerintem ez teljesen termeszetes dolog, egeszseges es jol is esik :) Magambol kiindulva, tuti nem azert neznek meg, mert ciki lenne, lehet hogy inkabb elismero pillantasok azok :)
3/9 anonim válasza:
nem tudom, ez falun így van mindig :/ van egy nő, aki minden reggel 6-kor elmegy futni. persze mindig akkor látom amikor van 20 emberrel állok a buszmegállóban. rajta is mosolyognak a legtöbben -.-
ha nekem futhatnékom van, inkább elmegyek egy mező szélére, vagy az erdőbe. ott nem találkozok hülyékkel :)
4/9 anonim válasza:
Dehogy drágám, azért néznek, mert jó alakod van, nem azért, mert futsz. Ezt a választ vártuk nem?
5/9 anonim válasza:
Szerintem ellenkezőleg, pont hogy "elismernek" ..ha meg mégis úgy lenne, ahogy hiszed...hát sz@rj a puhány bagázsra..egyedi egyéniség vagy, azt csinálsz amit akarsz(míg nem ártasz vele másnak)..Futni minenképpen menő..a ciki-menő skálán
6/9 A kérdező kommentje:
köszi a hasznod válaszokat. ma délelőtt elindultam , egy pasi ki is jött megnézni hova megyek .. xd általában akkor szoktam amikor nemm látnak és nincsenek kint de minig kifogom a legjobb alkalmakat.xd
2013. ápr. 21. 19:04
7/9 anonim válasza:
Fantasztikus méretű egód lehet, ha már az is fáj, ha néznek :D
8/9 A kérdező kommentje:
egóm az van xdd csak szar ha futás közben lesnek.xd
2013. ápr. 21. 21:48
9/9 anonim válasza:
Na, akkor dobj fel gyorsan egy képet. Majd megmondom, hogy a seggedet bámulják-e, vagy tényleg hülyének néznek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!