Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jóképű pasi után futni....

Jóképű pasi után futni. Megtettem. Nagyon ciki vagyok?

Figyelt kérdés
Ő egy nagyon jóképű srác, tudom hogy sokaknak bejön. Az egyik barátnőmmel flörtölt többször is, olyanok hogy "ha kettesben leszünk megmutatom a tetoválásaim" (mert több helyen is van rajta) meg ilyenek. Meg tudom hogy sokaknak bejön. Azt is megtudta hogy oda vagyok érte, én több alkalommal is kerestem őt, de ő meg rendszeresen célozgatott arra hogy érdeklem közben meg semmi mert nem hívott randira. Ciki vagyok nagyon hogy futottam utána, kerestem őt?
2013. okt. 19. 18:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
azért, mert megteheti.. ne fuss utána:S:(
2013. okt. 19. 18:04
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
Tetovált köcsög.
2013. okt. 19. 18:05
 3/12 A kérdező kommentje:
Ja amúgy igen, pedig utálom a tetkókat de rajta rengeteg van. És rajta bejött :D
2013. okt. 19. 18:09
 4/12 anonim válasza:
Utolsó, nem jól csinálod.
 5/12 anonim válasza:
49%
TETOVÁLT KÖTSÖÖÖGGG!! :))
 6/12 anonim ***** válasza:
Ki fog használni. Ez a dolog már ide bűzlik. Szerintem egy ilyen után ne fuss, ne is foglalkozz vele. Tipikus az a beképzelt is csíra, aki elvárja, hogy istenítsék, rajongjanak érte, ráadásul saját magába szerelmes, akkora az egója. Hagyd a fenébe... ezt lányként írom.
2013. okt. 19. 18:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Csak az a fura hogy amúgy kedves velem. Ha találkozunk véletlenül "szia, hogy hogy itt vagy?" meg azt üzente nekem hogy üdvözöl, oda is integetett nekem egyszer. Mikor írtam neki facen akkor is órákig chateltünk érdeklődött a dolgaim után: merre lakom, milyen suliba jártam, mióta dolgozom a munkahelyemen stb. Poénkodott és ilyesmik.
2013. okt. 19. 18:15
 8/12 anonim válasza:
Hát, nem tudom, hallottál-e már róla, de a srácok ezt csinálják. Sőt, minél jobban nézel ki, annál gyakrabban érdeklődnek felőled. Ezt csajozásnak hívják.
2013. okt. 19. 18:18
 9/12 A kérdező kommentje:

Vagyis akkor csajozott velem is? Mármint hogy engem, na érted :D

De akkor ha nem érdekeltem ennek mi értelme? Ha nem akar tőlem semmit.

2013. okt. 19. 18:27
 10/12 anonim ***** válasza:
privátba mutatsz róla egy képet?
2013. okt. 19. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!