Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha nem lesz barátom amíg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz barátom amíg ilyen vagyok? Soha nem lesz nála esélyem.

Figyelt kérdés
17/L vagyok ès soha nem volt barátom. Már az ennyi idösöknek mind volt legalább 1. Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem, de ő nagyon népszerű én meg nem. Átlagosan nézek ki. Egyetlen gond hogy nem vagyok az a mindig beszèlős típus szóval egy kicsit csendes vagyok. Nem vagyok a műkörmös, szolis, agyon sminkelt, mini rucikban járó se. A fiúknak meg pont az ilyen lányok jönnek be. Gondoltam már hogy változtatok magamon. Amúgy szeretek sportolni, rajzolni, zenét hallgatni, sétálni, órákat beszélgetni olyanokkal akiket kedvelek, nem iszok és nem is cigizek úgyhogy mindenki szerint nagyon cinkes vagyok.
2014. jún. 21. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor ne foglalkozz vele,találsz majd jobbat.
2014. jún. 21. 22:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a kiszemelt srácnál nincs esélyed, de 17 évesen azt gondolni, hogy soha nem lesz barátod hülyeség. Kicsit talán szívásnak tűnik, ha nem követed a tömeget, de nagyobb szívás, ha másnak akarod feltüntetni magad.
2014. jún. 21. 22:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezen ne aggódj! Nekem 22 évesen lett az első pasim, de csak mert nagggyon válogatós voltam. :D Átlagos lány vagyok. Utána nagyon menőket megkaptam, 10/10-eseket ;) Úgyhogy ezen ne aggódj és hajrá ;)
2014. jún. 21. 22:12
 14/15 anonim válasza:

szia, én is nagyon hasonlóképpen vagyok.

17/L, nem volt még barátom, és az általad leírtak rám is vonatkoznak, és erre már én is egy ideje keresem a kérdést. Annyival kiegészíteném, hogy én már rengeteg barátomat/barátnőmet hoztam össze kiszemeltjével, és kezd kicsit rosszul esni, hogy nekem meg nem jön össze... :/ Pedig szerintem nem vagyok csúnya, bár az a hihetetlen szépség sem. Jól érzem magam a bőrömben, és próbálok mindig mosolygós lenni, de nem működik.

Én azt tudom neked tanácsolni, hogy kitartást, és ne add fel! Hiszen a remény hal meg utoljára. Járj nyitott szemmel, és ha nem is az álompasi lesz a kiszemelted, lehe, hogy megismered, és sokkal jobb belsőleg, mint egy olyan srác, aki kívül akár egy szép alma, ám beleharapva savanyú... :)

2014. jún. 21. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:
ne is cigizz, kivéve ha nem dohány van benne :D
2014. jún. 22. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!