Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Soha nem lesz barátom amíg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz barátom amíg ilyen vagyok? Soha nem lesz nála esélyem.

Figyelt kérdés
17/L vagyok ès soha nem volt barátom. Már az ennyi idösöknek mind volt legalább 1. Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem, de ő nagyon népszerű én meg nem. Átlagosan nézek ki. Egyetlen gond hogy nem vagyok az a mindig beszèlős típus szóval egy kicsit csendes vagyok. Nem vagyok a műkörmös, szolis, agyon sminkelt, mini rucikban járó se. A fiúknak meg pont az ilyen lányok jönnek be. Gondoltam már hogy változtatok magamon. Amúgy szeretek sportolni, rajzolni, zenét hallgatni, sétálni, órákat beszélgetni olyanokkal akiket kedvelek, nem iszok és nem is cigizek úgyhogy mindenki szerint nagyon cinkes vagyok.
2014. jún. 21. 21:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
mintha magamat hallanám, csak én fiú vagyok
2014. jún. 21. 21:47
 2/15 A kérdező kommentje:
Azért jó ezt tudni hogy nem vagyok egyedül:)
2014. jún. 21. 21:48
 3/15 anonim ***** válasza:
Ez tévedés,nem minden fiúnak az olyan ribi lányok jönnek be!Teljesen normális lány vagy,senki kedvéért ne változz meg.Majd lesz olyan,aki annak szeret,aki vagy.
2014. jún. 21. 21:49
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondtad, a fiúknak az jön be.

A férfiaknak nem.

: )

Majd találsz valakit magad mellé. Én is majdnem betöltöttem a 17-et, amikor összejöttem a jelenlegi párommal.

18/L

2014. jún. 21. 21:49
 5/15 anonim ***** válasza:

Hát, ha jelét adod, hogy tetszik, talán lesz belőle valami.

Amúgy érdekes, hogy a fajtád önbizalommentes, függetlenül a kinézettől, tehetségtől, mindentől.

2014. jún. 21. 21:50
 6/15 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács: ne akarj azért más lenni, mert a többiek mások. Nem késtél el semmivel, előtted az élet. Ez nem egy versenysport. Egy idő után meg fogod találni azt a férfit, akinek pont te tetszel, azzal a stílussal, amit képviselsz.

Ne az érdekeljen, hogy állítólag cinkes vagy. Mert nem vagy az, te más stílust képviselsz.

27F

2014. jún. 21. 21:52
 7/15 A kérdező kommentje:
Sajnos tettek róla hogy ne legyen.
2014. jún. 21. 21:53
 8/15 anonim ***** válasza:

egy dolgot jegyezz meg nagyon! nem vagyok nálad sok évvel idősebb, és nem áll mögöttem rengeteg tapasztalat, de azt bizosra mondhatom, hogy senki kedvéért ne akarj beállni az általad leírt lányok sorába!

Nem éri meg. Nem éreznéd jól magad másként, csak úgy ha önmagad lehetsz amellett aki magadért szeret, nem pedig egy felhúzott álarcért.

Ne sajnáld az időt se. Nem ismerem a srácot, se téged, de ha neki nem te tetszel, akkor nagy valószínűséggel állíthatom, hogy nem érdemel meg téged.

Csak várj a megfelelő időpontra, mert el fog jönni.

Csak a lényeg, hogy ne akarj másmilyen lenni.

2014. jún. 21. 21:55
 9/15 A kérdező kommentje:
Csak már nagyon bàntó, hogy mindig azt mondják hogy fhúú csajszi nagyon cink vagy meg hogy örök szűz.
2014. jún. 21. 21:56
 10/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk annyira nem ismerem csak pár szót váltottunk de amúgy átnézrajtam.
2014. jún. 21. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!