Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz barátom amíg ilyen vagyok? Soha nem lesz nála esélyem.
Jól mondtad, a fiúknak az jön be.
A férfiaknak nem.
: )
Majd találsz valakit magad mellé. Én is majdnem betöltöttem a 17-et, amikor összejöttem a jelenlegi párommal.
18/L
Hát, ha jelét adod, hogy tetszik, talán lesz belőle valami.
Amúgy érdekes, hogy a fajtád önbizalommentes, függetlenül a kinézettől, tehetségtől, mindentől.
Egy jó tanács: ne akarj azért más lenni, mert a többiek mások. Nem késtél el semmivel, előtted az élet. Ez nem egy versenysport. Egy idő után meg fogod találni azt a férfit, akinek pont te tetszel, azzal a stílussal, amit képviselsz.
Ne az érdekeljen, hogy állítólag cinkes vagy. Mert nem vagy az, te más stílust képviselsz.
27F
egy dolgot jegyezz meg nagyon! nem vagyok nálad sok évvel idősebb, és nem áll mögöttem rengeteg tapasztalat, de azt bizosra mondhatom, hogy senki kedvéért ne akarj beállni az általad leírt lányok sorába!
Nem éri meg. Nem éreznéd jól magad másként, csak úgy ha önmagad lehetsz amellett aki magadért szeret, nem pedig egy felhúzott álarcért.
Ne sajnáld az időt se. Nem ismerem a srácot, se téged, de ha neki nem te tetszel, akkor nagy valószínűséggel állíthatom, hogy nem érdemel meg téged.
Csak várj a megfelelő időpontra, mert el fog jönni.
Csak a lényeg, hogy ne akarj másmilyen lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!