Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elfogadni azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni azt, ha valaki nagyon előnytelenül néz ki?

Figyelt kérdés
A külsőm nagymértékben kihat az életemre, így a párkapcsolataimra is. Néha már kimozdulni sem merek a házból annyira durva a helyzet, fényképet nem is készítek magamról, mert annak általában sírás a vége. Próbáltam tanulással elterelni a figyelmem, de nem jártam sikerrel. Nem tagadom, néha már az élethez sincs kedvem, de nem vagyok önveszélyes. Próbálok optimista lenni, de vannak dolgok, amiket képtelen vagyok elfogadni. Nemsokára 20 éves leszek, de siralmas a helyzet. Mit tennétek a helyemben?

2014. jún. 21. 15:02
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Figyelj, azzal nem sokra mész, hogyha belesüppedsz az önsajnálatba. Tudod én hogy örülnék, ha vékony lennék. Eljárnék sportolni, és folyamatosan ennék (megjegyzem ebből a szempontból sokkal szerencsésebb vagy, mint én, ugyanis én imádok enni, de nem lehet túl sokat, mert elhíznék), komolyan te könnyebben meg tudnád csinálni, hogy jól nézz ki. Kezdj el edzeni!

Sok fehérje, szénhidrát módjával, zsír. Én menj el jógázni. Na, az aztán kirántana az önsajnálatból. De ha a jóga nem szimpatikus, akkor fuss, vagy súlyzózz, csak ne sajnáld magad, mert sokan mit meg nem adnának azért, hogyha vékonyak lehetnének. És még változtatni is tudsz rajta. Erőltesd meg magad egy kicsit!

Ennél sokkal nagyobb problémák is vannak a világon. Nem hiszem el. És ne mondd, hogy nem tudom miben vagy, mert igenis tudom, csak én nem vékony vagyok, hanem kicsit (tényleg csak kicsit) testesebb, és nagyon szeretnék fogyni, és változtatni is fogok rajta, mert tudok. Egy ember tud változtatni azon, ahogy kinéz.

A szemeddel pedig valószínűleg az a baj, hogy annyira sajnálod magad, hogy meglátszik rajta a keserűség (igen, keserűséget véltem felfedezni az írásodban), ha majd vidámabb leszel (muszáj, mert így nem lehet leélni egy életet), azt is szebbnek látod majd. Valamint használhatnál egy kis sminket. Vannak praktikák, amivel kinyithatod a tekinteted és máris jobb lesz a helyzet.

És ha esetleg nem tudnád ezt az egészet magadtól elkezdeni, akkor menj el pszichológushoz. Az ember sok mindenre képes. Kell egy kis pozitivitás. És ha miközben ezt olvasod azt érzed, hogy "Á, ez nekem úgyse menne", akkor erőltesd meg magad, mert ha nem teszel ez ellen az érzés ellen, akkor az a te hibád lesz (bár nem tudom, hogy milyen az anyagi helyzeted, de akkor is meg lehet oldani, hogyha nem valami fényes).

2014. jún. 21. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!