Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leküzdeni, elfogadni a kisebbségi komplexusainkat?
Figyelt kérdés
43 éves pasi vagyok.Egy ideje különösen felerősödött bennem a kisebbségi komplexusom.170/85 vagyok mackós testalkattal(42-es karral).Nem is a magasságom,hanem leginkább a lábaim,kezeim és az intim méreteimet nem tudom elfogadni.39-es lábam van,de a magas lábfejem miatt kb.37-nek néz ki.Mint egy kis gyereknek.Van egy pár hónapos kapcsolatom ami nagyon szép is lehetne ha engem nem zavarnának a saját komplexusaim és az ebből fakadó kínzó féltékenység.Sajnos az intim méreteinkben is elég nagy a kontraszt közöttünk ami nagyon bánt.Annak ellenére is,hogy bárhogyan ki tudom elégíteni a kedvesemet.Úgy érezzük megtaláltuk egymásban a másik felünket,de én sokszor azt érzem,hogy a saját problémáim miatt csak szenvedek és lassan felörlődöm ebben a kapcsolatban.:(2014. jún. 20. 09:29
1/8 anonim válasza:
Nehezen. És mindig lesznek kétségeink. Nekem is vannak, pedig már 2-3 éve mást sem teszek, csak tárgyalok magammal, hogy igenis, szép vagyok, jó vagyok, senkire sem kell hasonlítanom, hiszen mindenki egyedi. Számomra nagy fejlődés zajlott le, mert már tényleg jól érzem magam a bőrömben. Meg kell tanulni szeretni a hibáinkat is. Tégy magadban rendet! Nehogy a kapcsolatod rovására menjen a félelmed. Minden nap gondolj pozitívan magadra. Emeld ki, amit szeretsz magadon. Persze, attól még mindig lesznek kis "démonjaink", akik előjönnek zavarni minket. De sokkal jobb magabiztosabban élni.
2/8 anonim válasza:
A párod így szeret,ahogy vagy.Kell ennél több bizonyíték,hogy jó pasi vagy?
3/8 anonim válasza:
#1: köszi DrBorsó! Ezzel nekem is segítettél.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat.Elméletileg nagyjából tudom mit kellene tennem,de 43 évet nehéz átprogramozni.De valóban nem tudok jobbat :)
2014. jún. 20. 11:34
6/8 anonim válasza:
Pszichológus és kognitív viselkedésterápia. A 39-es láb miatt ne szégyenkezz. Nekem 41-es, szintén magas lábfejjel és senkit nem érdekel. Csak te hiszed azt, hogy mások figyelik.
7/8 A kérdező kommentje:
A pszichológus folyamatban van.Egyenlőre nem túl sok eredménnyel.Kollégák,nők,rokonok és már sokan felfigyeltek a "csirkelábaimra" és szóvátették:)
2014. jún. 20. 12:38
8/8 anonim válasza:
A 170 centidhez,pont jó a 39-es lábad.Nem értem mi a probléma? Én 174 centi vagyok,42-es a lábam.Nő létemre.De engem ez sosem zavart:) Legfeljebb két cipőbolttal többe kell bemennem cipőt nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!