Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elfogadni azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni azt, ha valaki nagyon előnytelenül néz ki?

Figyelt kérdés
A külsőm nagymértékben kihat az életemre, így a párkapcsolataimra is. Néha már kimozdulni sem merek a házból annyira durva a helyzet, fényképet nem is készítek magamról, mert annak általában sírás a vége. Próbáltam tanulással elterelni a figyelmem, de nem jártam sikerrel. Nem tagadom, néha már az élethez sincs kedvem, de nem vagyok önveszélyes. Próbálok optimista lenni, de vannak dolgok, amiket képtelen vagyok elfogadni. Nemsokára 20 éves leszek, de siralmas a helyzet. Mit tennétek a helyemben?

2014. jún. 21. 15:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Mit tennétek a helyemben?
2014. jún. 21. 15:10
 12/31 anonim ***** válasza:
64%

Tudod ki az igazán ronda? Aki igénytelen, ápolatlan.

Mindenkiből ki lehet hozni a maximumot. Használj egy kis sminket (bár túlzásokba nem kell esni), csináltass új frizurát, öltözködj divatosabban, de már olyat is láttam akin egy szemöldökformázás sokat segített.

Inspirálódj a neten, nézegess képeket, ha pedig az alakoddal van baj, azon szintén lehet segíteni. :)

2014. jún. 21. 15:10
 13/31 anonim ***** válasza:
52%

ha semmit nem mondasz úgy nem lehet még tanácsot sem adni.

ja a kérdésedre visszatérve igen, ellehet fogadni. lehet h kb 40évesen megbékélsz magaddal, addig is jó búslakodást.

2014. jún. 21. 15:11
 14/31 A kérdező kommentje:
Nagyon rondán nézek a szememmel, és vékony vagyok.
2014. jún. 21. 15:12
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
na jó ez fájt.
2014. jún. 21. 15:13
 16/31 A kérdező kommentje:
Légyszíves, ha nem tudsz tanácsot adni, akkor ne írogassál már hülyeségeket.
2014. jún. 21. 15:14
 17/31 anonim ***** válasza:
43%
kettőnk közül te írogatsz hülyeségeket. de oké itt egy tanács: ne nézz rondán a szemeddel. de ez is mi?! :D arra érted h kancsal vagy?
2014. jún. 21. 15:18
 18/31 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, az emberek szerint ölök a szememmel. Ez mióta vonzó? -_-
2014. jún. 21. 15:19
 19/31 anonim ***** válasza:
aha szóval igazából jó nő vagy csak ez a bajod? vegyél fel napszemcsit, este is. max narkósnak néznek.
2014. jún. 21. 15:22
 20/31 A kérdező kommentje:
Már néztek annak.
2014. jún. 21. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!