Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz lenne prostival elveszíteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne prostival elveszíteni?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs sikerem a lányoknál, és szerintem nem is lesz. Eléggé félénk visszahúzódó vagyok, és nagyon nehezen birok megnyílni idegen embereknek, emiatt sokszor elég kukának tűnők. Van egy kicsi önbizalom hiányom, ami miatt nem tudom elfogadni magam, és így nem várhatom el egy másik személytől se, hogy fogadjon el olyannak amilyen vagyok.
2014. jún. 20. 19:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#9-re: Nem azt mondtam, hogy oké a prostitúció, de ezt a társadalmi problémát, ne az egyik oldalra hárítsd, ha nem lenne kínálat akkor se lenne az egész.
2014. jún. 20. 19:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem..Ha nem lenne kereslet, akkor nem lenne gáz. A pasiknak nem szabadna pénzért nőt venniük (mint egy tárgyat) és akkor a nők, akármilyen nagy szarban vannak, muszáj lenne nornális munkát találniuk.... Kicsit nehezebb egy olyan nőnek azt mondania magának, akinek semmi pénze és munkája se, hogy nembaj, akkor sem árulom a testem (Nyilván van aki soha nem tenné), mint egy pasinak a gatyájában tartania a tökét.
2014. jún. 20. 19:29
 13/19 anonim ***** válasza:
De mindegy hagyjuk, nem egy ilyen oldalon fogok ebbe belemenni, itt úgyis az átlag IQ-szint 70 körül van...
2014. jún. 20. 19:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak, hogy a férfiakat azonosítsd azokkal akik fizetnek a szexért. Velem volt olyan, hogy a csaj az aktus után ki akart fizetni, fingom nincs miért, szóval ezt ne erőltesd.
2014. jún. 20. 19:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Öhm...hát most tényleg nem tudom miről beszélsz, fogalmam sincs..nem azonosítom a férfiakat a pénzért szexelő férfiakkal. Nyilvánvalóan ez utóbbira gondoltam csak, mivel ez volt a téma...nem maga a férfinem.
2014. jún. 20. 19:43
 16/19 anonim ***** válasza:
A végén folyamatosan nőkről meg férfiakról beszélsz, nem prostikról meg kuncsaftokról. Nem minden nő prosti és nem minden férfi kuncsaft, sőt nem is részhalmaza egyik a másiknak. A "pasinak a gatyájában tartania a tökét" szokásos női panasz, a férfiak ellen szól, köze nincs a kuncsaftokhoz.
2014. jún. 20. 20:01
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem...szövegértelmezés nulla...-.-

"Kicsit nehezebb egy olyan nőnek azt mondania magának, akinek semmi pénze és munkája se, hogy nembaj, akkor sem árulom a testem "

Szerintem elég egyértelmű, hogy azokról a nőkről van szó, akik fontolóra veszik, hogy árulják a testüket...!

"mint egy pasinak a gatyájában tartania a tökét."

Ez is elég egyértelmű, hogy a keresletről beszélek, mivel EZ VOLT A TÉMA!

De örülök, hogy neked még egy ilyen érthető dolgot is el kell magyarázni. De tessék. Remélem mostmár világos.

2014. jún. 20. 20:05
 18/19 anonim ***** válasza:
nehogy már még a lányokat sajnáljuk, mert élvezik az életet és még pénzt is keresnek vele, ráadásul nem is keveset, sok ember megirigyelhetné őket, ha tudnátok milyen jól keres egy női prosti, nagyot néznétek szerintem, szemben sok rendes munkás férfival,a ki 12 órákat húz le egy nap és éhbérérért él például és ha ronda még ebből a kevés pénzből is prostizni kényszerül... inkább asok csúnya fiút kéne sajnálni, sokkal rosszabb nekik manapság, régen másképp volt, akkor még tisztelték a lányok a fiúkat.
2014. jún. 20. 20:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen ? Jó nekik? hmm. Szerinted mennyire élvezetes, kövér , izzadtm, büdösfarkú öreg pasik farkát szopkodni hmm? Merthogy nem kigyúrt, helyes és kedves férfiak járnak prostikhoz képzeld csak el. Te is tudnál ezzel pénzt keresni, de nem hinném hogy lenne gusztusod trottyos segű, büdös pinájú nőket nyalni. Csak ebbe gondolj bele és azután mondj ekkora bődületes nagy fasszágokat, hogy a prostik élvezik a munkájukat te idióta gyökér.
2014. jún. 20. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!