Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tehetek valamit, hogy összejöj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetek valamit, hogy összejöjjek vele?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok és van egy lány akibe egy kicsit belezúgtam. És én bolond megmondtam neki hetekkel ezelött és azt mondta, hogy Ő csak barátilag érez irántam bármit is...

de mostanában egyre többet beszélgetünk és egyik nap 9 órát beszélgettünk igaz, hogy ezt mind msn-en.. tudom nem valami bátor dolog ezt msn-en megbeszélni vele, dehát ilyenek vagyunk mi fiatalok...

2010. jan. 3. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
talán azért mondta ezt a barát dolgot, mert még nem ismer annyira és nem tudja eldönteni. hát msnen nem is fogtok sehova eljutni, inkább élőben próbálkozz, ott már egyértelműen fogod látni, mire hogy reagál, és ha nem jössz be neki, nem kell felesleges köröket futnod.
2010. jan. 3. 20:14
 2/4 Evelynn ***** válasza:

hm hm ... hát igen, élőben az érdemes.

Dehát nem mindig van erre lehetőség (saját tapasztalat)

főleg ha távolság van (nálam az mindig volt..)

SZal sztem várj, próbáld meg levenni a lábától. Ha pár héten belül nem látod rajta a változás, akk jobb ha hagyod. Vagy csak úgy kérdezz majd rá, h még mindig csak barátként gondol rád? HA azt mondja igen, akkor nincs mit tenni.

Én jártam úgy h egy srác 1 évig nyagatott h jöjjek vele össze, mikor belementem, mert haverként szerettem.. 3 hétig éreztem felé vmit, csak egy tipikus lányos fellángolás. Aztán szakítottam, mert nem ment... És így neki rosszabb, mintha nem jövünk össze (hozzáteszem nem akartam vele játszani)

De ez csak egy példa. n csak 1 lány vagyok a sok közül.

Az msn meg kezdetnek nem rossz, főleg ha először bizonytalan vagy. Ott könnyebb szépeket mondanod, h beléd szeressen. De aztán élőbe mindent bele! :D a lányok nem szeretik a pipogya, esetlen srácokat. :)

Ha meg nem jön össze, jobbat érdemelsz!!! :D

Sok csaj van még... :)

18/ l

u.i.: majd írj h mi lett :D

2010. jan. 3. 20:29
 3/4 Evelynn ***** válasza:

az előző vagyok

bocsi az előzőben a hibákért...nem olvastam át mielőtt elküldtem... :)

de azért sztem érthető amit akartam :D

2010. jan. 3. 20:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben minden féle képpen megpróbálok beszélgetni vele a valóságban is és msn-en eléggé összebarátkoztunk... még titkokat is elmondott magáról és hát tényleg azt fogom csínálni, hogy megpróbálom "levenni a lábáról" aztán ha nem lesz semmi pár héten belül akkor hagyom... okés és köszi :)
2010. jan. 4. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!