Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy 30 éves férfi eddig 10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 30 éves férfi eddig 10 nővel feküdt le, az soknak számít?

Figyelt kérdés

2014. jún. 20. 12:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy valakinél ez teljesen oké, de kétlem, hogy komoly párkapcsolatot szeretne velem, ezek után az adatok után. :S
2014. jún. 20. 12:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha a pasi szingli, azért nem sok. Ha 15 évesen elkezdett nemi életet élni, és évente egy nőt dugott meg, az is 15 lenne. Ha viszont az elmúlt tíz évben családja volt, és közben 9-szer félredugott, az sok. Érted. Nem a szám a lényeg, hanem hogy hogy jött össze!
2014. jún. 20. 12:26
 13/22 Barras ***** válasza:
Kb. átlagos szerintem. Én 28F-ként már lefeküdtem hat nővel, pedig finoman szólva nem vagyok egy nőcsábász alkat.
2014. jún. 20. 12:26
 14/22 anonim ***** válasza:

"Persze, tudom, hogy valakinél ez teljesen oké, de kétlem, hogy komoly párkapcsolatot szeretne velem, ezek után az adatok után. :S"

Nem hangzik nagy számnak.

Ha 20 évesen vesztette el, akkor évente átlagosan egy kapcsolat...

De mondjuk, hogy elvesztette 16 évesen. 20 éves koráig volt 5 komolytalan tiniszerelme.

Utána meg 5 két évig tartó kapcsolata!

Ezek nem nagy számok!

2014. jún. 20. 12:27
 15/22 anonim ***** válasza:

Vicces ez, hogy "ismerősödről van szó". :))

És honnan tudod, hogy az igazat mondta?

Ez tipikusan olyan kényes kérdés, amikor az emberek nagy többsége vagy többet mond, vagy kevesebbet. :)

2014. jún. 20. 13:15
 16/22 anonim ***** válasza:

a 100 helyett véletlenül azt írtad, hogy 10. kizárt, hogy csak tíz nővel feküdt volna le:) nem is ember:D

26L

2014. jún. 20. 13:17
 17/22 anonim ***** válasza:
9%
A volt parom 26 eves es a 3,5 egyetemi ev alatt meghuzta a fel Corvinust, es nem egy hazudozo. Amugy mi 2,5 evig voltunk egyutt es olyan szerelmes volt belem, hogy az 5 meteres korzetebol is nehezen engedett el. Szoval szerintem ez a hany novel dugott valaki dolog kicsit se mervado.
2014. jún. 20. 15:14
 18/22 anonim ***** válasza:

nem sok! egy férfinél amúgy sem számít, csak ne legyen túl kevés :D

26F

2014. jún. 20. 15:15
 19/22 anonim ***** válasza:

Az utolsó előttinek igaza van, én is dugtam a fél BCE-vel (pont ugyanaz a suli, lehet h ez jelent valamit:D), mégis annyira szerelmes voltam az exembe, hogy le se tudott vakarni.:)

26L

2014. jún. 20. 15:17
 20/22 anonim ***** válasza:

"Persze, tudom, hogy valakinél ez teljesen oké, de kétlem, hogy komoly párkapcsolatot szeretne velem, ezek után az adatok után. :S"

Nem biztos, hogy fogsz találni egy szűz pasit vagy olyat, aki csak nagyon kevés nővel feküdt le. Téged választana, nem azt a 10 csajt, vagy a 12.-et és így tovább. Szerintem ne ez alapján ítéld el!

2014. jún. 20. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!