Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban 15 év soknak számít? A Nő 20 éves, a férfi 35?
Kedves Kérdező!
Én csak a saját kapcsolatomat tudom neked példaként felhozni.
Közöttünk 18 év korkülönbség van ( a férjem 51 én pedig 33 éves vagyok), számunkra ez nem sok. 15 éve vagyunk együtt, két gyönyörű gyermekünk van.
Szia!
Nagyjából egy hajóban evezünk. Én 19 éves vagyok, a Kedvesem pedig 32.
Nekem egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy sok lenne a korkülönbség. Sőt, nem is igazán vettem tudomásul, mivel nem érződik.
És mi dönti el, hogy hány év számít soknak? A jól bevett társadalmi előítéletek :) Ha boldog vagy, szeretitek egymást, akkor édes mindegy az a 15 év.
Az természetes, hogy tisztázni kell a célokat, a jövőbeli terveket, ám ezt két egykorú embernek is meg kell tennie, ha kapcsolatba kezdenek.
Ha fiatal nőként egy idősebb férfi párja vagy, abból az is leszűrhető, hogy talán nem a bulizás, és a "mielőbb kiélem magam, mert most ezt kell tennem a koromból kifolyólag" mottó lebeg a szemed előtt.
Én is csak a saját tapasztalataimmal tudlak "traktálni": több mint egy éve élek együtt a számomra Tökéletessel, aki lám, nem egykorú velem :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!