Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatban 15 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban 15 év soknak számít? A Nő 20 éves, a férfi 35?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 14:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Sztem abszolúte nem, ha agyilag a nő felnőtt a pasihoz. És a célok is egyeznek. Mert gondolom (jobbjára) egy 35 éves férfi már gyereket akar, mig egy 20 éves lány nem feltétlen... Sztem nem gáz. L/22
2009. aug. 25. 14:34
 2/23 anonim ***** válasza:
nem sok, hanem nagyon sok. :(
2009. aug. 25. 14:52
 3/23 A kérdező kommentje:
miért olyan sok ? ha a lány érettebb és a férfi gyerekesebb?
2009. aug. 25. 14:56
 4/23 anonim válasza:
egyeltalán nem gond! köztem és a barátom közt 11év korkülömbség van! (férfi 25 én meg 14!) és egyeltalán nem a korkülömbség számít! az a lényeg hogy SZERESSÉTEK egymást a többi nem számít!
2009. aug. 25. 15:07
 5/23 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak : azért 14 évesen szerintem sok ....
2009. aug. 25. 15:16
 6/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok :)
2009. aug. 25. 15:31
 7/23 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Én csak a saját kapcsolatomat tudom neked példaként felhozni.

Közöttünk 18 év korkülönbség van ( a férjem 51 én pedig 33 éves vagyok), számunkra ez nem sok. 15 éve vagyunk együtt, két gyönyörű gyermekünk van.

2009. aug. 25. 18:51
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Tudod mi a gáz? Ha összejössz vele, és a 35 éves pasidat lecseréled egy 15 évesre! (volt bnőm megcsinálta, csak annyi különbséggel, h ő 17 volt, én 19, és egy 15 éves pasi miatt hagyott el, aki ráadásul UNDORÍTÓAN néz ki... vele egy hetet se bírtak ki... velem 2 hónapot járt)
2009. aug. 25. 18:55
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyjából egy hajóban evezünk. Én 19 éves vagyok, a Kedvesem pedig 32.

Nekem egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy sok lenne a korkülönbség. Sőt, nem is igazán vettem tudomásul, mivel nem érződik.

És mi dönti el, hogy hány év számít soknak? A jól bevett társadalmi előítéletek :) Ha boldog vagy, szeretitek egymást, akkor édes mindegy az a 15 év.

Az természetes, hogy tisztázni kell a célokat, a jövőbeli terveket, ám ezt két egykorú embernek is meg kell tennie, ha kapcsolatba kezdenek.

Ha fiatal nőként egy idősebb férfi párja vagy, abból az is leszűrhető, hogy talán nem a bulizás, és a "mielőbb kiélem magam, mert most ezt kell tennem a koromból kifolyólag" mottó lebeg a szemed előtt.

Én is csak a saját tapasztalataimmal tudlak "traktálni": több mint egy éve élek együtt a számomra Tökéletessel, aki lám, nem egykorú velem :)

Üdv!

2009. aug. 25. 19:01
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
én 22 se voltam a párom pedig 37 mikor összejöttünk. 4 ésfél éve együtt vagyunk 1éve házasok. És tudok komolyodni hozzá, ő pedig le tud hülyülni hozzám:-) semmi gond nincs köztünk! Nagyon jókat tud derülni a hülyeségeimet. Mindig mondja, hogy soha nem nevetett ennyit senkivel. Persze én meg mindig is érettebb voltam, mint a korombeli lányok, így nagyon jól egymásra találtunk. Az a lényeg, h szeressétek egymást:-)
2009. aug. 25. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!